Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm nem akar lefeküdni velem, nem kívánja a szexet. Ez normális ilyen fiatalon?
Hát... lehetne a gyógyszer is, de itt inkább az árulkodik a valós problémáról, hogy ha akarná, hoy megoldódjon probléma, nem terelne róla, hanem ő is elszántan keresné a megoldást. De nem azt teszi. Nem ment el orvoshoz, nem is próbálkozik közeledni.
Itt nem a gyógyszer a baj és szerintem mélyen te is tudod ezt. Én is szedek évek óta. Nem mondom, hogy nem csökkenti a libidót, de nem ennyire durván.
Szerintem nem vonzódik már hozzád. Ha akarná a kapcsolatot, dolgozna rajta.
32n
Ezt a logikát nem értem. Azt állítja, hogy a tabletta miatt nincs libidója, de akkor mi a büdös francért szedi be? Amint tapasztalja az első mellékhatást (ez pedig egy kifejetten súlyos mellékhatása), azonnal értesíteni kell az orvosát és új gyógyszerre átállni.
Még jobb lenne, ha nem szedné azt a mérget. Lehet máshogy is védekezni.
Te meg ne legyél ilyen töketlen. Ha egy számodra fontos egészségéről van szó, akkor ne fogadd el, hogy tereli a témát.
"Azt mondja, hogy a fogamzásgátló miatt van, hiszek is neki"
Akkor megvan, mi a megoldandó.
Ne szedjen fogamzásgátlót, ez a megoldás.
Fiatalok vagytok uh ez meg valtozhat de ha visszajon a libido az orgazmusnelkuliseggel kell kezdeni valamit. Vszinuleg mindkettotoknek
8: Kb. 12 másféle védekezési mód van még.
Óvszer is rengetegféle van, vékonyabbak is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!