Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm nem akar lefeküdni velem, nem kívánja a szexet. Ez normális ilyen fiatalon?
Nálam is volt ilyen, NEM CSAK a foggàtló miatt.
Kicsit régebb óta voltunk együtt(párhónap), már nem volt meg az újdonság varázsa. A foggátló is rontott a dolgon, nem éreztem, hogy rámásznék a páromra. De a legrosszabb az volt, ami az egészről tehetett, hogy a hónapok alatt egy rohadt orgazmust sem volt képes nekem okozni.
Ha nem vagy éhes, mert telezabáltad magad, a kedvenc ételedből egy utolsó falat még befér, pusztán az íze miatt, mert jó! A jóllakottság eltelít, enni jó, de ha mást ettél, a kedvenced azért egy utolsó falatra megkóstolnád.
Mennyi orgazmust okozol szerencsétlen lánynak?
A behatolás megdugnak érzés(amit én legtöbbször nagyon élvezek) nem hiányzott, az orgazmus se, de ha jött volna, nem akadályozom meg. Ha tudom, hogy megint nem fog jönni, pusztán a szex érzésért nem mozdulok meg..
Utolsó, talán ha segítettél volna a párodnak, hogy miképp csinálja és úgy csinálja ahogy szereted talán nem lett volna semmi probléma, de te ezek szerint csak vártad a sült galambot és még te offolod a volt barátod, hogy egy nagy szerencsétlenség, mert ebböl kb. ez jön le...
Ha viszont te mindent lekommunikáltál vele, hogy neked hogy s mint jó és úgy se volt képes csúcsra juttatni, akkor teljesen jogos a felháborodásod.
Nokent en fel szoktam szolalni pont a nok partjan h igenis figyeljenek oda h az o elvezetuk is eloterbe keruljon de nem vmi passziv szereploert. Nekem fura ez a megfogalmazas hogy a pasidtol varod az orgazmust hiszen a te fejedben es testedben dol el, amit o ad az ido, kommunikacio meg odafigyeles. Ha semelyikben nem jeleskedett az exed akkor megertem a duhodet de egyebkent nem.
Hát igen, a fogamzásgátló az ilyen. Anyukám szedte három hónapig, a libidója azóta a nullával egyenlő, és instant hízott 12 kilót. (Mindez kb három és fél éve volt, szóval nem valami őskori, kezdetleges fogamzásgátlót szedett.)
Ebből okulva én teljes mellszélességgel állok a fogamzásgátló ellen, soha nem fogom szedni, másnak se ajánlom.
#11: az a gond, hogy én ezt például sosem tapasztaltam még, az előző kapcsolatom 3 évig tartott, ott 3 év után is úgy kívántuk egymást.
#12: az előző kapcsolataiban sem tudott senki orgazmust okozni neki, viszont magának igen.
Ez az elmúlt 2 hónapban mutatkozott meg igazán, előtte szinten minden nap mászott ràm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!