Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm nem akar lefeküdni velem, nem kívánja a szexet. Ez normális ilyen fiatalon?
#20-as Igen, idő, míg helyreáll, de érdemes lett volna megvárni. 18 évesen még bőven ráért volna elkezdeni is, nemhogy 1-1 hónapokra abbahagyja.
Próbáltad/próbáltátok egyáltalán azt, hogy a csiklóját izgatja valamelyikőtök szex közben? Egyáltalán nem biztos, hogy lesz valaha hüvelyi orgazmusa.
Gondolod nem szóltam? Az első hónapban megjátszottam, aztán mondtam, hogy kicsit máshogy, mire zavarta, hogy dirigálok neki(lol), mire megmondta, hogy ő jó ebben, hiszen mindenki mindig elmegy vele(lol persze), mire közöltem, hogy én egyszer sem, mire berágott és nem is próbálkozott.. Aztán nem szexeltünk, mert berágtam, hogy nem akar nekem orgazmust okozni, de azért megdugna, majd egyszer!(lol) próbálkozott 5 percig, mire mondta, hogy elfáradt és valami baj van velem, mert mások már rég el szoktak menni..aztán berágtam.. voltak ilyenek, aztán volt hogy fel se állt neki, ami szintén az én hibám, mert előre izgul miattam, hogy megint nem fogok elmenni.
Istenem..akkor még mélyen érintettek ezek, már csak szánalmasnak látom. A lényeg, hogy sok pasi(azóta voltam még többel is) BÉNA az ágyban. Nem mozdul meg a nőért, önző, komplexusos, vagy bármi.
12/9 ilyen volt, egy meg szinte impotens..
Biztos nem csak a bénákat fogom ki, különböző típusok minden téren.
A volt férjem nekem is ilyen volt. Ha nyalt és próbáltam úgy tartani a csípőmet, hogy jobban stimuláljon a nyelve, ő visszatért oda ahol előtte nyalt, mert ő biza ott akarta csinálni, nem ott ahol nekem jó :-(
Aktusnál ugyanez, ha én voltam alul, ne mozogjak, mert aki felül van az mozog. Ha felül voltam, rögtön rám szólt hogy bénán csinálom, majd ő lesz inkább felül.(első volt nekem, fogalmam nem volt, mit hogy kéne, csak nem volt jó semmi vele).
Mindent kritikának fogott fel, pedig neki ugye volt tapasztalata előttem. Azt mondta, hogy én frigid vagyok, és majdnem elhittem neki. De a válás után egy sima szex kapcsolatban megdőlt ez az elmélet.
Jézusom...azért szomorú, amiket itt olvasok, hogy épîtő kritikàt sem képesek fogadni, az pedig smafu, hogy a nő élvezi-e. Borzasztó szánalmas ez a viselkedés.
Kérdező:álljatok le a gyógyszerrel, (én tavaly trombózist kaptam 1 havi adag után úgy, hogy full egészséges voltam és vagyok azóta is)aztán az legyen neked az elsődleges szempont, hogy a barátnőd elélvezzen.
Ha kell, egy darabig egyoldalúan, hogy lássa, fontos neked az orgazmusa.
Nekem volt egy fiatal barátnőm, nem nagyon akarta. Aztán kiderült ez azért van mert két másik csávóval is kavart a hátam mögött. Ráadásul idősebbekkel akiknek ugymond vagyonuk volt és egzisztenciájuk. Viszont feleségük is!
Tanulságos kis történet,, mit tudtam volna csinálni? Többet nem nagyon. Ígyis többször kerültem bajba és vertek meg miatta mint kellett volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!