Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem akar lefeküdni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem akar lefeküdni velem a barátnőm?

Figyelt kérdés

Eleinte minden oké volt majd 1-2 hónap után folyamatosan elutasít.

Ha romantikus vagyok, ha rámenősebb az sem válik be.

Beszéltem vele erről az elején akkor azt mondta,hogy napi egy az teljesen oké,most meg már a heti egyet is soknak tartja.

Kérdezgettem,hogy valami nem tetszik neki,nem jól csinálom,de mindenre azt mondta,hogy jó.

Közös képet sem akar feltölteni,mert korainak gondolja,de a szülők/ barátok ismernek.

Szerintetek mi lehet a probléma?

Válaszokat előre is köszönöm

(25 évesek vagyunk mind a ketten és 7 hónapja vagyunk együtt)

2023. aug. 8. 17:55
1 2 3 4 5
 11/42 A kérdező kommentje:

Nyilván nem ezen múlik a kapcsolat,de szerintem fontos és elmondása szerint neki is.

Soha nem dugja el vagy viszi magával a telefonját,előttem is szokott telefonozni,szóval a megcsalás sem jutott eszembe.

2023. aug. 8. 18:51
 12/42 anonim ***** válasza:
87%

"Nyilván nem ezen múlik a kapcsolat"

Hát de, nagyonis ezen múlik. Nőként mondom. Ha valakivel nem jó / nem elég a szex, akkor hagyni kell a francba. Lehetőséget kell adni mindkettőtöknek, hogy megtaláljátok a megfelelő partnert.

2023. aug. 8. 18:57
 13/42 anonim ***** válasza:
64%

Szerintem szexuálisan nem oké valami. Vagy vele, vagy veled. Van elég hosszú előjáték? Rendesen nedvesedik? Van orgazmusa? Elsők vagytok egymásnak? Volt korábban bármi, ami nem esett jól neki? Nem erőltetsz semmit, amit nem akarna? Vagy nem tagadsz meg olyat, amit ő?

Mennyit beszéltetek erről? Ha beszéltetek róla, ppontosan mit és hogyan?

Nagyonis tévedsz, ha azt hiszed, nem ezen múlik a kapcsolat. Sajnos de, ezen is!

2023. aug. 8. 19:24
 14/42 A kérdező kommentje:

Igen,van rendes előjáték és 10/2x talán nincs orgazmusa.

Nedvesedik rendesen,nem elsők vagyunk egymásnak és nem mesélt olyat amit rosszul élt volna meg.

Megbeszéltük ki mit szeret és mit nem a szexben.

Leülünk és higgadtan beszélünk négyszemközt.

Én szoktam általában felhozni a témát,ő nem aggódik ezen.

2023. aug. 8. 19:38
 15/42 anonim ***** válasza:

Ha valóban van orgazmusa (és nem csak színjáték - ami nőként mondom, gyakori eset) akkor lehet egyszerűen kiszeretett belőled.

Esetleg külső tényezők játszanak közre. Stressz családban? Munkahelyen? Stb? Nem is tudom... Így nehéz megtippelni. Ha tényleg minden oké lenne, ez a dolog nem így nézne ki. Vagy elhallgat valamit, vagy már elmúltak az érzelmek.

2023. aug. 8. 19:43
 16/42 A kérdező kommentje:

Annyit szokott általában mondani,hogy ez nekik (mint nőknek) nem olyan könnyen megy mint férfiaknak.

El kell lazulni stb...

Azért tartom "furcsának" mert az eddigi kapcsolataimban nem volt soha probléma a szex,ha reggel akkor reggel,ha napi többször az sem volt baj.

2023. aug. 8. 19:44
 17/42 anonim ***** válasza:
90%
Annnyi hülye férfi van. Minek maradsz vele ha már 1-2 hónap után se megy?
2023. aug. 8. 19:45
 18/42 anonim ***** válasza:
100%
Az előző kapcsolataiban is ennyi volt az igénye? Ha őszintén mondja, hogy igen, akkor valóban ez a helyzet. A rossz hír az, hogy ez a gyakoriság az évek múlásával csökkenni szokott. Vagy elfogadod, mert egyébként, más téren jól összeilletek, vagy elengeditek egymást. Beszéljetek erről továbbra is őszintén.
2023. aug. 8. 19:47
 19/42 A kérdező kommentje:

Mert amúgy minden jól működik.

Teljesen jó minden,nincs felesleges hiszti sem.

Nem igazán veszünk össze,kb 3x ha összevesztünk.

2023. aug. 8. 19:48
 20/42 anonim ***** válasza:
83%

Alapjában véve igaza van, máshogy kell ellazítani egy nőt, de ha eddig működőtt a kémia, és csak most "romlott el" annak ehhez semmi köze. Csak duma, hogy legyen mire fognia. Sajnálom kérdező.

1-2 hónap alatt semmi nem változik ilyen gyökeresen. Ha csak nem az, hogy eddig sem volt oda a szexért, de beetetésnek megfelelt.

Tudom, nem erre irányult a kérdésed, de ha ez nem változik, és nem hajlandó őszintén elmondani az okát, szakíts. Hosszú távon ki fog zsigerelni ez az összeférhetetlenség.

2023. aug. 8. 19:51
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!