Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nehezen tudom elviselni a férjemet. Hogyan tovább?
Miért nem válsz el töle? Igazán rosszabb nem lehet, legfeljebb nem kell egy hülye emberrel vitatkozni meg elviselni magad körül.
60 évesen is lehet újrakezdeni az életedet, gondolj bele, statisztikailag még van 15-20 évetek, azt így akarod eltölteni?
Abszolút egyetértek 1-essel.
58 évesen nincs szükséged arra, hogy együtt élj egy fejletlen kamasszal, akire úgysem tudsz hatni.
Válj el mielőbb, neked is csak egy életed van, és te sem vagy már fiatal.
Neked nincs szükséged rá, neki van rád, de ha nem ért a szóból, akkor hadd koppanjon!
Válj el! A jog szerint a közösen szerzett vagyon fele téged illet.
Nem is értem 58 évesen meddig akarsz még vele kínlódni? Gondolom már 5-10 évvel ezelőtt is ilyen volt, már akkor is elválhattál volna. Akkor fel sem kellett volna tenned ezt a kérdést.
Éltek még egymással szexuális életet?
Lehet, hogy itt van az eb elhantolva(?)
A frusztrációjának van valami oka.
Mielőtt beadnád a válókeresetet, érdemes egymással kommunikálni.
Ennyi idő után ne a válásra gondolj egyből.
Ülhetnek le, mondd el ezeket neki is, esetleg ajánld fel neki a házassági tanácsadást.
A válás az utolsó fázis legyen, ha már tényleg nem akar változtatni.
64 éves, ez ilyen nyugdíj előtti "krízis" (nyugdíj után lehet rosszabb lesz), apám is ebbe halt bele 69 évesen, de ő még meg is lett szivatva mert pont két évvel előtte emeltéka nyugdíjkorhatárt!
Szerintem hagyd az anyagiakat, meg az elvárásokat, mert nem lesz jó vége!
Most lee az az időszak, amikor amenynire módotokban áll "lazítani" kellene mindenen, és ha sok időtök van akkor áthívni akiket érdemes, és grillezni, kártyázni, beszélgetni, mindenképpen társaságot vonni köré, mert ha izolálódik, akkorbe fog depizni ez fix!
Az értelmes társaság viszont inspirálhatja!
Pont az kellene most neki, hogy melléálljanak, és csapódhasson valakihez, nem pedig az, hogy megmondják neki mit csináljon!
Eddig egész életében megmondták neki, és utálta is!
Most lenne rajta a sor, hogy választhasson végre!
Remélem érthető lesz miről próbáltam írni.
Az egészne hasonló a pszichológiája egyébként mint amikor valaki a börtöből szabadul.
Plusz mégvalami!
Odafigyeljél a feleségeként arra, hogy a "köpenyes maffia", nehogy valami Rivotrilt vagy egyéb "gyógyszert" kezdjen el tömni bele!
Mert ez az állami szintű népirtás kategória!
Ettől még a HIT Gyülekezete is jobb!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!