Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit tegyek, ha nem bírom...

Mit tegyek, ha nem bírom tovább elviselni a gyerekeket?

Figyelt kérdés
Reggelente még félig kómás vagyok, nap végén hazafelé jövet meg már fáradt. Egyszerűen nincs idegzetem a teli torokból üvöltést, gügyögést, nevetgélést és hasonlókat hallgatni. A legtöbb gyereknek alapból magas hangja van, és mikor sírnak vagy nevetnek az még magasabb, szóval szabályosan megfájdul a fejem, szorongok tőle, és legszívesebben én is ordítanék. De nem tudom kikerülni, mert hiába hordok magammal fülhallgatót, az abban szóló zenét is túlüvöltik. Már a lakást is csak úgy hagyom el, hogy a kutyámat kiviszem az "érintetlen természetbe" ahol biztosan nem jönnek velünk szembe családok. Munkába és boltba viszont kénytelen vagyok eljárni.

2023. máj. 6. 13:44
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
42%

KEress egy jó szakembert, mert ez nem normális. Túlreagálod.

Én is agyfszt kapok a gyerekvisítástól, de azt a 2x 20 percet kibírom. Olvasok, írok, zene, nem azon kattogok, hogy úristen, ordít a gyerek, mi lesz? Mi lenne? Semmi.

2023. máj. 6. 13:48
 2/17 anonim ***** válasza:
59%

Menj pszichológushoz.

Költözz egy elöregedett faluba.

2023. máj. 6. 13:48
 3/17 anonim ***** válasza:
46%
Saját magaddal van bajod.
2023. máj. 6. 13:57
 4/17 anonim ***** válasza:
93%
Gyűjts kocsira, menj este boltba 8 körül, problem solved.
2023. máj. 6. 14:40
 5/17 anonim ***** válasza:
61%
Nekem mindig az ablakom alatt vonyíttatják a kis szarokat. Nem tudsz mit tenni.
2023. máj. 6. 15:18
 6/17 anonim ***** válasza:
63%
Én se bírom elviselni, azt hittem nekem van bajom. Irritálnak. De mindenhol zenét hallgatok, kivéve a munkát. Viszont ez amúgy örökre így marad?
2023. máj. 6. 15:40
 7/17 anonim ***** válasza:
35%

Ezzel semmi baj nincs. Óráról órára, napról napra, évről évre egyre idegesítőbbek ezeket a kib*szott kölykök...és az rátesz egy lapáttal, hogy a társadalom meg elvárja, hogy Istenként kezeljük őket, ez meg még inkább nyomást és szorongást okoz az embernek. Már aki tömegbirka. Én nyíltan is kifejezem, hogy utálom őket, nincs ezzek semmi baj. Remélem lassan kitiltják őket mindenhonnan.

Azt ajánlom neked, hogy kerüld el őket jó messzire, a buszon is ülj tőlük minél messzebb, maxra a fülest stb stb. Én ezt teszem.

2023. máj. 6. 16:45
 8/17 anonim ***** válasza:
Ezek *
2023. máj. 6. 16:46
 9/17 anonim ***** válasza:
33%

Me is érdemlitek a "szenvedést", egoista mű-mártírok :D

2023. máj. 6. 17:10
 10/17 anonim ***** válasza:
56%
Nyilván a gyerekek is utálnak téged, meg amúgy általában mindenki. Aki ilyen beteg gondolkodású, nem áll tőlük messze az erőszak sem, árad belőled és a hasonló elmebetegekből a merő gyűlölet és rosszindulat. Most ez a divat, utálni a gyerekeket, utálni a családokat, menj a sok birka után, de remélem egyszer emberedre találsz a nagy utáljozásban!
2023. máj. 6. 17:18
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!