Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit tegyek, ha nem bírom...

Mit tegyek, ha nem bírom tovább elviselni a gyerekeket?

Figyelt kérdés
Reggelente még félig kómás vagyok, nap végén hazafelé jövet meg már fáradt. Egyszerűen nincs idegzetem a teli torokból üvöltést, gügyögést, nevetgélést és hasonlókat hallgatni. A legtöbb gyereknek alapból magas hangja van, és mikor sírnak vagy nevetnek az még magasabb, szóval szabályosan megfájdul a fejem, szorongok tőle, és legszívesebben én is ordítanék. De nem tudom kikerülni, mert hiába hordok magammal fülhallgatót, az abban szóló zenét is túlüvöltik. Már a lakást is csak úgy hagyom el, hogy a kutyámat kiviszem az "érintetlen természetbe" ahol biztosan nem jönnek velünk szembe családok. Munkába és boltba viszont kénytelen vagyok eljárni.

2023. máj. 6. 13:44
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Én a hangos embereket utálom kortól függetlenül. Hogy többségében a kicsik óbégatnak, az nem az én hibám.
2023. máj. 6. 17:25
 12/17 anonim ***** válasza:
43%

Még nem is tartottam ott az olvasásban, de tudtam, hogy kutyád, vagy macskád van😂. Abban igazad van, hogy rengeteg az idióta gyerek, az idióta szülei miatt. Na most, te, bár ezt nem hiszed, ugyanolyan idióta vagy, csak a másik véglet. Ez van, amikor két ellentétes idióta kapcsolatba kerül😃. Értsd: az idióta szülő, az idióta, mongoloid gyerekével és az állatb.zi,társadalomból kiszakadt retard. Sajnos a kutyás retardokkal is sok a baj, kb mint az idióta gyerekesekkel. A kutyások elfoglalják a járdát, hosszú pórázra engedik, vagy el is engedik a nyomorult kutyájukat, szanaszét szaratják, ha meg szólsz, nekik áll feljebb. Az a baj, hogy én ilyenkor simán felrugnám a kutyát, de manapság már a börtönt kockáztatnám ezzel.

Ilyen lett a világ! Nekünk, a normálisoknak a legrosszabb, mert mi kétoldalról is kapjuk az ívet, a kutyásoktól, meg az idióta gyerekesektől.

Sajnos ma, a normálisoknak, átlagosoknak kell meghúzni magukat.

2023. máj. 6. 21:42
 13/17 anonim ***** válasza:
34%
Velem a fidesz gyűlöltette meg a gyerekeket, meg szüleiket.
2023. máj. 6. 22:24
 14/17 A kérdező kommentje:

#10 "árad belőled a merő gyűlölet és rosszindulat"

"Elmebeteg"

"Nyilván a gyerekek is utálnak téged, meg általában mindenki"

És én vagyok az, aki tele van gyűlölettel, és rosszindulatú, véletlenül sem te. Aha :D

2023. máj. 6. 22:34
 15/17 anonim ***** válasza:
64%

Én is utálom ezeket. Amíg nem volt kocsom, mindig volt nálam frontin vagy xanax végső esetekre.

Más megoldás nem nagyon van. Amúgy a vinyításuktól az még a jobb, amikor befekszenek az ajtókba és nem engednek senkit se leszállni. Mindig rájuk kellett káromkodva üvölteni/fellökni őket/rájuk lépni. Agyhalottak

2023. máj. 7. 06:38
 16/17 A kérdező kommentje:
Egyébként látom hogy itt sok embert triggerelt a kérdés ezlrt leírom azt ami egyébként NYILVÁNVALÓ a kérdésből, ha valaki képes elolvasni és értelmezni anélkül hogy felcseszné magát rajta: nekem semmi bajom a gyerekekkel. Ártatlannak és aranyosnak tartom őket, mint a legtöbb ember. De attól még a HANGJUK, tehát NEM A GYEREK HANEM A HANGJA, irritál. Nagyon nagyon nagyon irritál.Erre szeretnék megoldást. Ez olyan minthogy hiába szeretem édesanyámat végtelenül, ha elkezd kiabálni a dobhártyám kiszakad és a világból is kifutnék. Remélem így már érthető a kérdés.
2023. máj. 7. 07:27
 17/17 anonim ***** válasza:
Engem meg a kutyák hangja irritál.
2023. máj. 7. 12:54
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!