Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért van ilyen undorító,...

Miért van ilyen undorító, mocskos személyisége egy rakat magyar embernek?

Figyelt kérdés

Nézzétek meg a hozzászólásokat: https://www.youtube.com/watch?v=kk81FlJKsko !

Szeretem a hazámat, a nemzetemet, a népemet, de számomra ez egy elvont fogalom, ami tartalmazza a közös kultúrát, a nyelvet, a történelmet, a nagy embereinket, a szép tájakat, a gyönyörű, régi hagyományokat és (nép)művészeteket stb., de semmiképp sem tartalmazza akár a modern Magyarországon élő, akár a modern magyar nemzetiségű emberek személyiségét és mentalitását. Számomra ez nem emberek halmazát jelenti minden tulajdonságukkal.

Összefoglalva: nagyon nem vagyok büszke a magyarságomra, amikor ilyeneket olvasok. Tiszta szívből gyűlölik, megvetik, rühellik szegény asszonyt, a párját és a kisgyereküket.

Szegény nőbe azért is beleálltak, mert nem olyan a testalkata, amire sokan gerjednek. Honnan tudják amúgy, hogy nincs neki valamilyen pajzsmirigy- vagy emésztésproblémája vagy egyéb betegsége? Ilyen jó orvos mindenki??? Akkor cs*ssze meg magát, ha tenne ellene, de nem tud mit csinálni? De ha nincs betegsége, akkor is: mennyi közük van hozzá? Annyi sem, mint eszük... Aztán azért, mert egyiptomi arab férje van. Ezek az emberek tisztában vannak azzal, hogy milyen baromi sokat keveredett a magyar nép a történelme folyamán, ha már ennyire fajvédők (arról meg ne is beszéljünk, hogy tisztában vannak azzal, hogy nincsenek külön fajok, max. rasszok, amelyeket a környezet alakított ki, de mind az arabok, mind az egyiptomiak egyértelműen europid rasszhoz tartoznak)??? És azzal, hogy az ősmagyarok nem épp indoeurópai, árja szőkeségek voltak, hanem még az Árpád-korban (sok európai keveredés után) is erősen viseltek mongoloid jegyeket is? [link] Mi a véleményük arról, hogy rengeteget éltünk együtt a törökökkel már a honfoglalás előtt is??? És arról, hogy az egyiptomi, az arab és a török nem szinonima? Azért is átkozták a hölgyet, mert áttért az iszlámra. Vallásszabadság??? Ilyenről hallottak már ezek a mocskok?? Meg hogy elárulta ezzel a magyar kultúrát. Bocs, de az iszlám és a török/arab nem azonos. Az iszlám nem egy etnikai vallás, hanem bárki betérhet bárhonnan. Azon szláv népek (pl. bosnyákok), akik áttértek az iszlámra, szerintem r*hadtul nem árulták el a szláv örökségüket... Meg mi sem a magyar örökségünket, amikor átvettük a kereszténységet, ami egyébként testvérvallása az iszlámnak. Ja, ha már itt tartunk: a tudósok között elég erős egyetértés van abban, hogy az ősmagyarok közül többen kapcsolatba kerültek arab és perzsa utazókkal, sokat éltek muszlim területeken, csatlakoztak is hozzájuk muszlim néprétegek (pl. böszörmények), találtak az ősmagyar telepeknél leginkább az iszlám temetkezésre hajazó sírokat, így szinte biztos, hogy voltak muszlim magyarok a honfoglalás előtt. A középkorban arab tudósok írnak arról, hogy muszlim magyarok mentek tanulni Damaszkuszba.

Undorodom az itt élő emberek egy jelentős részének a képmutatásától, a gyűlöletétől és a sötétségétől (itt most mind a műveletlenségre, mind pedig a borús gondolkodásra gondolok). Engem is ért már bántás, mert amúgy magyar származású vagyok, de mandulavágású a szemem, vagy azért, mert német lánynak udvarolok... Sok helyen éltem. Egyiptomban, az Egyesült Királyságban, Németországban, Ausztriában senkinek nem volt velem semmi baja. Angliában kvázi magyar származású angolnak kezeltek, pedig nem Londonban éltem.

Miért vagyunk ilyen mocskok és gyűlölködők?

tegnap 11:49
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:

Ja, meg, ha magyar, akkor nem hordhat kendőt...

A falusi asszonyok nem hordanak kendőt??

A Biblia egész véletlenül nem ír arról az Ó- és az Újszövetségben is, hogy férjezett asszony fedje be a fejét kendővel?

tegnap 11:55
 2/13 anonim ***** válasza:
59%

A kedvencem, amikor a kövérséget betegséggel akarják bagatellizalni. Pajzsmirigyes, anyagcserezavaros emberek is le tudnak fogyni. Gyógyszrres kezelés mellett és jobban odafigyelve, mint egészseges társaik.

Attól, hogy valaki beteg, még oda kell figyelni a táplálkozásra és mozgásra.

Egyébként egyetértek, nem szabadna bántani senkit.

De ez a család kipakolta az életét a netre, vállaják, hogy nem mindenkinek tetszik.

tegnap 12:18
 3/13 anonim ***** válasza:
16%

Meg is jött az első okostojás!

Képzeld okoska, vannak különféle testalkat típusok. Ahogy például különféle arcforma és szemszín is. Lehet valamennyit fogyni, vagy hízni, lehet kicsit faragni rajta, de az alap általában marad. Vannak, akik hiába étkeznek egészségesen, mégsem lesznek karcsúak, mert nagy, erős a csontozatuk és husisabbak, izmosabbak. Vannak, akik vagon számra zabálják a zsírt, cukrot, mégsem híznak meg. Én ez utóbbi vagyok, természetesen ebbe is van, aki beleköt. Mert aki be akar ugatni, mert ő maga rohadtul nincs rendben agyilag, lelkileg, az beleáll bárkibe, akibe csak tud. Ha nem a súlya, származása miatt, akkor a cipőfűzője színe miatt. És természetesen az ilyen másokba beleálló tahó sosem érzi, hogy vele van a baj, mindig a másik a hibás.

tegnap 12:59
 4/13 anonim ***** válasza:
13%

Irod is alul, hogy kipakolták magukat a netre, vállalják...

Szégyen az ilyen hozzállás.

De az ilyen gyűlölködős, ítélkezős kommentelők saját magukat minősítik.

tegnap 13:01
 5/13 A kérdező kommentje:
A gyűlöletben nincs mit tiszteletben tartani. Minden véleményt és álláspontot elfogadok, senkitől nem venném el a szólásszabadság jogát. De az áldozathibáztatást egy gyűlöletcunami esetén nem bírom elfogadni. Joga van leírni, ezzel egyet is értek, de ne várja már el tőlem senki, hogy tiszteljem is.
tegnap 13:14
 6/13 anonim ***** válasza:
77%
Az utóbbi 24 órában kb 3 ilyen hosszú, gyűlölködő kérdést írtál ki. Semmi és senki nem jó. Miért nem inkább magaddal foglalkozol? Neked teljesen mindegy mit válaszolunk. Írd le a gondolataidat egy word doksiba, nem kell ide kiírni akkor.
tegnap 13:15
 7/13 A kérdező kommentje:

Egészen pontosan milyen kérdéseket?? Nemrég keltem fel. XD

Azért vagyok rendkívül feldúlt, mert SZÖRNYEN irritál, amikor mást gyűlölnek, mert én is voltam gyűlölve arcbeállítás, nemzetiség, meg sok más miatt is.

tegnap 13:17
 8/13 A kérdező kommentje:

Undorító az ilyen személyiség! Inkább a saját maguk hibái ellen küzdenének ilyen gyűlölettel! Azon hibáik ellen, amiről tehetnek is!

Az embert soha nem gyűlölködőt soha nem gyűlölöm, de a gyűlöletet igen!

tegnap 13:20
 9/13 A kérdező kommentje:

Tolsztojanista vagyok: "Ne állj ellen erőszakkal a gonosznak". Ezt az elvet hirdetem.

Azért nem szabad erőszakkal ellenállni a gonosznak (aminek a rasszizmus az egyik megtestesülése), mert akkor mi is a gonosz eszközét használjuk és gonosszá válunk. Egy cseppet sem leszünk jobbak a gonosznál, akit próbálunk legyőzni. Ugyanúgy a Sátán követei leszünk, mint ahogy maga az állam, a vadkapitalizmus stb.

tegnap 13:36
 10/13 anonim ***** válasza:
83%
14 A másikat is férfi írta, az holtbiztos, mert egy nőnek nem hiányzik, hogy zaklassák. Ugyanaz a stílus, 10 perc eltéréssel.
tegnap 13:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!