Honnan ered az a képmutató antimagyarkodó érvelés, hogy nem örülünk más vadidegen sikerének ezért irigyek/megkeseredettek vagyunk?
https://www.youtube.com/watch?v=sgvMvoxKOdw
Csak most a videót megnéztem és nem fér a fejembe, hogy mi értelme van mások sikerének örülni miközben egy állásra ezerszeres a túljelentkezés, ha valakinek gyereke születik/párja lesz nekem ahhoz semmi közöm (nyilván hasznom sincs) illetve annak sincs okom örülni, hogy diplomásként látom a cégvezetőt ahogy a Range Rover-ével gurul be a parkolóba miközben én csak egy 20 éves kisautót tudok fenntartani.
Nem tudom elképzelni, hogy ez a hozzáállás más országban miért lenne jobb. Nyilván Dubaj-ban senki nem irigy a másikra hiszen ott a 14 éves kisfiú is Porsche-vel jár, de vadkapitalista nyomorland-ben mire kéne örülni más sikeréért?
Te egy értéktelen, nulla empátiával rendelkező ember vagy. Gondolom otthonról ezt a mintát hoztad. Lehet ezen változtatni, ha tennél érte.
Én simán tudok örülni mások sikerének és nem vagyok rá irigy. Miért lennék? Különbözőek vagyunk, különböző képességekkel. Mindenki hozza ki magából a maximumot.
Én magasról teszek rá, hogy idegenekkel mi is van....az sem érdekel ha boldog az sem ha nem az.
Ha rokon vagy közeli haver...hááát...úgy csinálok mint aki örül :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!