A magyar kormány, illetve általánosságba véve bármelyik hatalmon lévő párt, miért hiszi azt, hogy ezzel a nemzeti lószarral, amit tantervnek neveznek, befolyásolni tudják a fiatalabbak személyiségfejlődését? 25f
Figyelt kérdés
Az én személyiségemre sokkal nagyobb kihatással voltak az animék, illetve azok a mesék, amiket gyerekként néztem. Ebből tanultam, ezekből tanultam emberséget, azt, hogy ne adjam fel és azt, hogy a kudarcot is el kell fogadni és az csak erősít, fel kell állni, hogy el kell fogadni másokat is úgy ahogy vannak, nincs konkrétan gonosz és jó stb … Ezek a nemzeti ló szarok, nálam semmit nem értek el… Sőt, igazából hányok az egész nemzeti fostól .szept. 6. 22:28
1/4 anonim válasza:
A nemzeti összetartozás fontos dolog. Ne nézd azokat a rajzfilmeket, mert károsak.
Az emberek szeretete nélkül nem lehet boldog életet élni. Isten erőt ad, és szeretni kell, és ha nem ilyen a társadalom, akkor erős társadalmat sem lehet alkotni.
Ha az emberek nem szeretik Istent, akkor bántani fogják egymást, szenvedni fognak. Borzasztó dolog, ha egy ember szenved. Isten tud csak ettől megvédeni.
3/4 anonim válasza:
Tanterve mindegyik tárgynak van, de egyiknek sem konkrétan az a feladata, hogy a személyiséged fejlesszék, az csak a sokadik velejárója.
4/4 anonim válasza:
Abban a részletben biztos vagyok, hogy amíg nem kezdték el a jelenleg hatalmat gyakorlók mindenre is ráaggatni, mindenbe is beleszőni a nemzet(i) fogalmat, semmi bajom nem volt vele. Mára sikerült elérniük, hogy gyakorlatilag zsigerből gyűlölöm a fogalmat, amivel a ténykedésüket megelőzően semmi problémám nem volt. Rejtély, hogy ebből nekik mi hasznuk, de nem is érdekel! Ha olvasom valahol a fogalmat, már húzok is a forrásról...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!