Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért van ilyen undorító,...

Miért van ilyen undorító, mocskos személyisége egy rakat magyar embernek?

Figyelt kérdés

Nézzétek meg a hozzászólásokat: https://www.youtube.com/watch?v=kk81FlJKsko !

Szeretem a hazámat, a nemzetemet, a népemet, de számomra ez egy elvont fogalom, ami tartalmazza a közös kultúrát, a nyelvet, a történelmet, a nagy embereinket, a szép tájakat, a gyönyörű, régi hagyományokat és (nép)művészeteket stb., de semmiképp sem tartalmazza akár a modern Magyarországon élő, akár a modern magyar nemzetiségű emberek személyiségét és mentalitását. Számomra ez nem emberek halmazát jelenti minden tulajdonságukkal.

Összefoglalva: nagyon nem vagyok büszke a magyarságomra, amikor ilyeneket olvasok. Tiszta szívből gyűlölik, megvetik, rühellik szegény asszonyt, a párját és a kisgyereküket.

Szegény nőbe azért is beleálltak, mert nem olyan a testalkata, amire sokan gerjednek. Honnan tudják amúgy, hogy nincs neki valamilyen pajzsmirigy- vagy emésztésproblémája vagy egyéb betegsége? Ilyen jó orvos mindenki??? Akkor cs*ssze meg magát, ha tenne ellene, de nem tud mit csinálni? De ha nincs betegsége, akkor is: mennyi közük van hozzá? Annyi sem, mint eszük... Aztán azért, mert egyiptomi arab férje van. Ezek az emberek tisztában vannak azzal, hogy milyen baromi sokat keveredett a magyar nép a történelme folyamán, ha már ennyire fajvédők (arról meg ne is beszéljünk, hogy tisztában vannak azzal, hogy nincsenek külön fajok, max. rasszok, amelyeket a környezet alakított ki, de mind az arabok, mind az egyiptomiak egyértelműen europid rasszhoz tartoznak)??? És azzal, hogy az ősmagyarok nem épp indoeurópai, árja szőkeségek voltak, hanem még az Árpád-korban (sok európai keveredés után) is erősen viseltek mongoloid jegyeket is? [link] Mi a véleményük arról, hogy rengeteget éltünk együtt a törökökkel már a honfoglalás előtt is??? És arról, hogy az egyiptomi, az arab és a török nem szinonima? Azért is átkozták a hölgyet, mert áttért az iszlámra. Vallásszabadság??? Ilyenről hallottak már ezek a mocskok?? Meg hogy elárulta ezzel a magyar kultúrát. Bocs, de az iszlám és a török/arab nem azonos. Az iszlám nem egy etnikai vallás, hanem bárki betérhet bárhonnan. Azon szláv népek (pl. bosnyákok), akik áttértek az iszlámra, szerintem r*hadtul nem árulták el a szláv örökségüket... Meg mi sem a magyar örökségünket, amikor átvettük a kereszténységet, ami egyébként testvérvallása az iszlámnak. Ja, ha már itt tartunk: a tudósok között elég erős egyetértés van abban, hogy az ősmagyarok közül többen kapcsolatba kerültek arab és perzsa utazókkal, sokat éltek muszlim területeken, csatlakoztak is hozzájuk muszlim néprétegek (pl. böszörmények), találtak az ősmagyar telepeknél leginkább az iszlám temetkezésre hajazó sírokat, így szinte biztos, hogy voltak muszlim magyarok a honfoglalás előtt. A középkorban arab tudósok írnak arról, hogy muszlim magyarok mentek tanulni Damaszkuszba.

Undorodom az itt élő emberek egy jelentős részének a képmutatásától, a gyűlöletétől és a sötétségétől (itt most mind a műveletlenségre, mind pedig a borús gondolkodásra gondolok). Engem is ért már bántás, mert amúgy magyar származású vagyok, de mandulavágású a szemem, vagy azért, mert német lánynak udvarolok... Sok helyen éltem. Egyiptomban, az Egyesült Királyságban, Németországban, Ausztriában senkinek nem volt velem semmi baja. Angliában kvázi magyar származású angolnak kezeltek, pedig nem Londonban éltem.

Miért vagyunk ilyen mocskok és gyűlölködők?

tegnap 11:49
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Ami ismeretlen, attól fél a zember. Bát ott lenne a net, utánanézni mindennek, de sokaknak elég, ha csak a Fb.-t tudják használni, fejlődni már "káros.".
tegnap 14:13
 12/14 anonim ***** válasza:
65%
Szerintem is van sok minden, amin lehetne változtatni, éltem én is távoli országokban, láttam milyen a kulturális sokszínűség. De aki gyűlölködő, támadó stílusban szólal fel a gyűlölet ellen, az nem hiteles és csak gyűlöletet szít.
tegnap 15:10
 13/14 anonim ***** válasza:
"Már arra sem vagyok kíváncsi, hogy minek örülhet az ember, ha magyar!" (Szinbád)
tegnap 15:16
 14/14 anonim ***** válasza:
Nem tudom, de jobban jársz, ha figyelmen kívül hagyod és nem törődsz vele, mivel másra nincs sok hatásod viszont magadra igen. Feleslegesen felhúzod magad rajta és stresszeled vele a tested.
ma 08:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!