Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Történt már veletek olyan,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Történt már veletek olyan, hogy mindent megtettetek valakiért és cserébe mégsem kaptatok szeretetet?

Figyelt kérdés

22 éves lány vagyok. nagyon kiborultam, teljes depresszió.

nem akarom az ismerőseimet terhelni folyton a bajaimmal, ezért gondoltam itt kérek bátorítást.

egy éve beleszerettem egy férfiba, akivel olyan jól éreztem magam, mint még soha. ő is velem. de gyerekkorában sok rossz érte, lelkileg nagyon meg van zuhanva és nem jött össze mégsem a dolog. én meg vagyok győződve róla, hogy emiatt. pedig tudom, hogy ő is megkedvelt, sokáig szenvedtünk, végül ő mégsem akarta. pedig mindent megtettem neki, annyira tudtam volna szeretni, mint még soha senkit. de nem kellett neki vmiért.

voltatok hasonló helyzetben, hogy valakivel minden klappolt volna és nem tudja megmagyarázni ősem, hogy miért, de mégsem kellettetek neki? azóta is kivan, rossz kedvű stb.

elegem van már az elbénázott kapcsolatokból, hogy minden férfi csak egy darab húst lát bennem. szeretnék szeretni valakit, de, ha nem hagyják?

2010. okt. 14. 23:18
1 2 3 4 5
 41/41 anonim ***** válasza:

"lelkileg nagyon meg van zuhanva és nem jött össze mégsem a dolog"

Miaz hogy mégsem ha valaki épp rossz paszban van kötelező összejönnije valkivel, ne vegyen rögtön feleségül?

2010. okt. 16. 20:18
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!