Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Történt már veletek olyan,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Történt már veletek olyan, hogy mindent megtettetek valakiért és cserébe mégsem kaptatok szeretetet?

Figyelt kérdés

22 éves lány vagyok. nagyon kiborultam, teljes depresszió.

nem akarom az ismerőseimet terhelni folyton a bajaimmal, ezért gondoltam itt kérek bátorítást.

egy éve beleszerettem egy férfiba, akivel olyan jól éreztem magam, mint még soha. ő is velem. de gyerekkorában sok rossz érte, lelkileg nagyon meg van zuhanva és nem jött össze mégsem a dolog. én meg vagyok győződve róla, hogy emiatt. pedig tudom, hogy ő is megkedvelt, sokáig szenvedtünk, végül ő mégsem akarta. pedig mindent megtettem neki, annyira tudtam volna szeretni, mint még soha senkit. de nem kellett neki vmiért.

voltatok hasonló helyzetben, hogy valakivel minden klappolt volna és nem tudja megmagyarázni ősem, hogy miért, de mégsem kellettetek neki? azóta is kivan, rossz kedvű stb.

elegem van már az elbénázott kapcsolatokból, hogy minden férfi csak egy darab húst lát bennem. szeretnék szeretni valakit, de, ha nem hagyják?

2010. okt. 14. 23:18
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
70%
Jó, akkor barátság, szánalommal. Nem látod, milyen megalázó lehetett neki egy ilyen játék?
2010. okt. 15. 00:17
 22/41 anonim ***** válasza:
70%
Ne aggódj, úgy is lesz. Csak nem veled.
2010. okt. 15. 00:17
 23/41 A kérdező kommentje:

igazán nem értem, miért lehetett ez neki megalázó?

nem játszadoztam vele, hazudni nem hazudtam, csak a legmélyebb érzéseimet nem tártam fel.

2010. okt. 15. 00:31
 24/41 anonim ***** válasza:
77%

" bonyolult, gyenge, gyáva lelki roncs"

Nem szabad ilyen emberekbe belezúgni aki lelkileg nem egészséges annak sose lesz tartos kapcsolat bármenyire is szereted, akárhogy segitenél neki. Amúgy meg ha így gondolsz rá úgyse húzznátok sokáig.

2010. okt. 15. 00:31
 25/41 A kérdező kommentje:
utolsó válaszoló te pedig vagy írj vmi értelmeset vagy máshova írj. a többiek legalább érdemben szólnak hozzá a kérdéshez, mégha nem is értik teljesen mit mondok.
2010. okt. 15. 00:32
 26/41 A kérdező kommentje:
én nem gondolok így rá, ezt mások mondják, meg ő maga is magáról. sztem nehéz gyerekkora volt és ezért egy lelkileg instabil valaki, de nem nevezném így.
2010. okt. 15. 00:33
 27/41 anonim ***** válasza:
100%
Tehát taktikáztál, úgy tudta, hogy legfeljebb kedveled és mindig ő futott utánad.
2010. okt. 15. 00:34
 28/41 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanezt végigcsináltam. Elcsesztem 5 évet az életemből. egyszerűen nem szeret. Ennyi. Sokáig szar lesz még.
2010. okt. 15. 00:43
 29/41 anonim ***** válasza:
100%
Írj egy őszinte levelet. Ha nem reagál rá, tényleg benne vagy a vonzerődben van a hiba.
2010. okt. 15. 00:46
 30/41 anonim ***** válasza:
100%
Arra játszik, ami bőven van a nőkben: megmentési szándék...
2010. okt. 15. 00:55
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!