Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Történt már veletek olyan, hogy mindent megtettetek valakiért és cserébe mégsem kaptatok szeretetet?
22 éves lány vagyok. nagyon kiborultam, teljes depresszió.
nem akarom az ismerőseimet terhelni folyton a bajaimmal, ezért gondoltam itt kérek bátorítást.
egy éve beleszerettem egy férfiba, akivel olyan jól éreztem magam, mint még soha. ő is velem. de gyerekkorában sok rossz érte, lelkileg nagyon meg van zuhanva és nem jött össze mégsem a dolog. én meg vagyok győződve róla, hogy emiatt. pedig tudom, hogy ő is megkedvelt, sokáig szenvedtünk, végül ő mégsem akarta. pedig mindent megtettem neki, annyira tudtam volna szeretni, mint még soha senkit. de nem kellett neki vmiért.
voltatok hasonló helyzetben, hogy valakivel minden klappolt volna és nem tudja megmagyarázni ősem, hogy miért, de mégsem kellettetek neki? azóta is kivan, rossz kedvű stb.
elegem van már az elbénázott kapcsolatokból, hogy minden férfi csak egy darab húst lát bennem. szeretnék szeretni valakit, de, ha nem hagyják?
"jól éreztem magam, mint még soha. ő is velem. "
Mért vagy olyan biztos hogy ő jól érezte magát veled?
Az is lehet túlságosan hasonlitotok, ő lelkileg folyton ki van és te se vagy túl erős jellem és ez így rossz párositás. Lehet hogy ő érdekkapcsolatnak érezné a dolgot.
én nem fújom a magamét, tegna már fáradt is voltam, most újra elolvastam a válaszaitokat, és végülis mindegyikben van igazság.
csak mondjuk nem is feltétlenül jó ötlet, hogy itt kértem véleményt, hiszen nem láthattok bele a teljes történetbe.
lehet tényleg csak annyiról van szó, hogy ő nem érezte azt, amit én és ennyi.
csak a megnyilvánulásaiból, meg amiket mondott, erre következtettem. miért mondja, hogy nem tud aludni, folyton rámgondol, csak én járok az eszében stb.
azt, hogy lelki roncs, ő maga mondta, meg hogy nem hisz a boldog párkapcsolatokban, mert neki egyik sem volt az. ebből meg sok minden másból gondoltam, hogy lehet ilyet még nem érzett és nem tudja hova tenni.
utolsó ezt nekem mondtad?
én csak ezt az egyet tettem fel, a többit egy válaszoló linkelte be, de nem tudom ki tette fel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!