Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Történt már veletek olyan,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Történt már veletek olyan, hogy mindent megtettetek valakiért és cserébe mégsem kaptatok szeretetet?

Figyelt kérdés

22 éves lány vagyok. nagyon kiborultam, teljes depresszió.

nem akarom az ismerőseimet terhelni folyton a bajaimmal, ezért gondoltam itt kérek bátorítást.

egy éve beleszerettem egy férfiba, akivel olyan jól éreztem magam, mint még soha. ő is velem. de gyerekkorában sok rossz érte, lelkileg nagyon meg van zuhanva és nem jött össze mégsem a dolog. én meg vagyok győződve róla, hogy emiatt. pedig tudom, hogy ő is megkedvelt, sokáig szenvedtünk, végül ő mégsem akarta. pedig mindent megtettem neki, annyira tudtam volna szeretni, mint még soha senkit. de nem kellett neki vmiért.

voltatok hasonló helyzetben, hogy valakivel minden klappolt volna és nem tudja megmagyarázni ősem, hogy miért, de mégsem kellettetek neki? azóta is kivan, rossz kedvű stb.

elegem van már az elbénázott kapcsolatokból, hogy minden férfi csak egy darab húst lát bennem. szeretnék szeretni valakit, de, ha nem hagyják?

2010. okt. 14. 23:18
1 2 3 4 5
 11/41 A kérdező kommentje:
az a baj,h ő egyáltalán nem komoly pasi...egy bonyolult, gyenge, gyáva lelki roncs...mindenki így jellemzi. én mégis megláttam benne egy csomó jó dolgot, amit még ő maga sem.
2010. okt. 14. 23:44
 12/41 anonim ***** válasza:
100%
Honnan tudta volna, mit érzel, ha titkoltad? Talán nincsenek gondolatolvasó képességei.
2010. okt. 14. 23:50
 13/41 anonim ***** válasza:
100%

Én most vagyok hasonló helyzetben, csak nem ismerjük ilyen régóta egymást. Tipikusan egy olyan emberről van szó, aki egy nagyon jól felépített álca mögé bújik, hogy ne tudja bántani senki. Érzelmileg egyszerűen nem lehet hozzá egy bizonyos pontnál közelebb kerülni.

Ha nem lenne ilyen bizalmatlan érzelmi téren, biztos nagyon boldogok lehetnénk együtt, de így sajnos nem :( Ez van...

2010. okt. 14. 23:50
 14/41 anonim ***** válasza:
90%
Önámítás, ha a szakítást, vagy az érdeklődés hiányát nem saját személyetekkel, hanem külső dolgokkal indokoljátok.
2010. okt. 14. 23:53
 15/41 anonim ***** válasza:
100%
Ha a jelét sem adtad vonzalomnak, nem értem, mi mindent tehettél meg érte.
2010. okt. 14. 23:57
 16/41 A kérdező kommentje:

na jó lehet nem fogalmaztam elég érthetően.

szóval nem rajongtam érte, nem akaszkodtam rá, nem mondtam neki, hogy szeretem. ezeket magamba tartottam.

de mindig szivesen találkoztam vele, mondtam neki, hogy kedvelem, a végén, hogy el tudnám vele képzelni komolyabban is. tehát nem zárkóztam el, csak nem nyíltam meg annyira, mint amennyire valójában érzek. nem vallottam be, hogy szeretem. de azt tudta, hogy vonzódom hozzá, kedvelem, jól érzem magam vele.

2010. okt. 15. 00:03
 17/41 A kérdező kommentje:
igen látom elírtam, a fenti szövegben kihagytam a volnát, szóval mindent megtettem VOLNA neki, ha hagyja.
2010. okt. 15. 00:04
 18/41 anonim ***** válasza:
100%
Erre vágyik egy magányos ember. Langyos rokonszenvre, és hogy valaki talán megengedjen neki egy kapcsolatot...
2010. okt. 15. 00:09
 19/41 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen módszerekkel remekül letörnéd egy önimádó ember szarvait.
2010. okt. 15. 00:11
 20/41 A kérdező kommentje:

nem értem, miért foragtjátok ki a szavaimat:(

korántsem langyos rokonszenv volt ez. megmondtam neki, hogy hosszú ideje ő az első, akivel ennyire egy hullámhosszon vagyok, lelki társnak neveztük egymást. amikor időt kért, adtam neki, mondtam, hogy nem akarok neki rosszat okozni, szeretném, ha boldog lenne, mindig megvédtem, amikor magát ostorozta, hogy ő egy jó ember és megérdemli, hogy boldog kapcsolatban éljen.

2010. okt. 15. 00:13
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!