Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit írjak neki hogy lássa azt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit írjak neki hogy lássa azt hogy lelkileg vele vagyok és számíthat rám?

Figyelt kérdés
Van egy lány aki nagyon szép és csinos és nem titkolom tetszik is nekem. Viszont 5 hónapja nem nyílik meg senkinek mert eg, pasi nagyon csúnyán átverte, és szegény sajnos a külsejével sincs megelégedve. Kérlek írjatok olyan szöveget amiből azt látja hogy mellette vagyok és számíthat rám.
2023. aug. 2. 19:06
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:

Személyesen egyszer találkoztunk viszont szoktunk beszélni és nagyon jókat amikor beszélünk. Itr nem arról van szó hogy a bigyijába jussak és hogy erőltetem. Tudom milyen és segíteni szeretnék neki hogy tudja és érezze hogy mellette állok. Ennyi az egész...

Egyébként mi a friendzone?? Sose hallottam még...

2023. aug. 2. 19:50
 12/29 anonim ***** válasza:
63%
Légy a barátja ha nyitott rá! Ami abból tevődik össze, hogy ADSZ neki időt kitárulkozni, vegighallgatod, tanácsot adsz HA kér, ha akar elmentek együtt szórakozni. Beszélgess vele bármiről, hogy megbizzon benned, ajánlj neki pszichológiai tanácsadást ha már jó barátok vagytok és még mindig szenved.
2023. aug. 2. 19:56
 13/29 anonim ***** válasza:
0%

Off (bocsi)

7es válaszoló sajnos bizonyította, hogy ő szorul komoly pszichiátriai kezelésre.

Ez csak egy gondolat, de rémisztő, milyen beteg emberek élnek közöttünk. A privát üzenetei miatt jelentettem.

2023. aug. 2. 20:02
 14/29 anonim ***** válasza:

Inkább legyél semleges, sztem ne akarj vele kapcsolatot egy jó darabig. Nem tudni, hogy téged választ-e, ha majd lelkileg helyreáll.

Én csak azt nem értem, hogy miért gondolod, hogy csak egy lelkileg rossz állapotú lánynál lenne esélyed? Azt gondolod, hogy egészséges nő nem kötődne?

2023. aug. 2. 20:04
 15/29 anonim ***** válasza:
69%
14, ha nőként így nyilvánulsz meg, akkor nagyobb a baj, mint hittem 🙄
2023. aug. 2. 20:07
 16/29 anonim ***** válasza:
0%
azért mert nő vagyok jogom van idegbeteg modon megnyílvánulni nem azért leszek beteg vagy gáz mert nőként teszem meg.
2023. aug. 2. 20:20
 17/29 anonim ***** válasza:
47%
Végülis igazad van, viszont van az a mondás ---> "A stílus maga az ember."
2023. aug. 2. 20:22
 18/29 A kérdező kommentje:
Kedves 12.válaszoló a helyzet az hogy a lány tetszik nekem és szeretném neki elmondani és szeretném ha esélyt is kapnék, ezért is szeretnék neki segíteni viszont semmit sem erőltetek. Viszont a gond az hogy az egészséges nők ha megtudják azt is hogy én még udvarolnék azt a választ kapom hogy milyen csicska vagyok...
2023. aug. 2. 20:26
 19/29 anonim ***** válasza:
52%
12-es vagyok és hogyha tetszik mint nő, akkor felejtsd el, mert nem fog működni, hiszen mindkettőtöknek vannak gondjai... Tönkretennétek egymást.
2023. aug. 2. 20:29
 20/29 A kérdező kommentje:
Miből gondolod ezt? Régebben jártam hasonló cipőben mint Ő és ezért is szeretnék neki segíteni
2023. aug. 2. 20:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!