Dallos Bogi ugye jól van egészségileg? Úgy veszem észre, mintha nagyon le lenne fogyva és aggódok és nagyon sokat gondolok rá, ugye semmi komoly nincs és csak rosszul látom, hogy nagyon lefogyott és jól van? Lelkileg is (rám számíthattok)?
Milyen Raffaelo? :D
Ez valami tinioltás, amit 20 felett nem ért az ember??
Na ne terelgess itt nekem tanárkám! Tudjuk jól, hogy felnőttem már, de az emlékeim kriszálytiszták, ahogy a hajszalaid kikandikáltak a vaskalap alól...
Inkább menj és edd a raffaellodat, tudod a boltban van ha elfogyott, majd valamelyik extanítványod telesírja neked.
Itt most anagyok próbalnának beszélgetni, menj, majd szeptemberben osztogathatod a szekundát...
Honnan gobdolod hogy lány vagyok? Csak nem a híres tanarka rafar?
Akkor ezt kapd ki, idén lettem 31 éves, nem mindenki lehet olyan komoly felnőtt mint par 20 éces, aki azt hiszi hogy ő szarta a spanyol viaszt.
De nem is tudom olvasode mert a vaskalap annyira nehéz lehet hogy már biztos az ágy an pihened ki a mai bap fáradalmait.
De valami miatt ez, hogy érezd, hogy egy olyannal csevegsz, akinél intelligensebb vagy és a tudomására hozd ez nagyon fontos neked.
Csak nem a családja által állandóan lehülyézett bagyaz osztályában kiközösített emberhez van szerencsém? 😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!