Dallos Bogi ugye jól van egészségileg? Úgy veszem észre, mintha nagyon le lenne fogyva és aggódok és nagyon sokat gondolok rá, ugye semmi komoly nincs és csak rosszul látom, hogy nagyon lefogyott és jól van? Lelkileg is (rám számíthattok)?
Én meg azért gondolom, hogy valami van nálada háttérben, mert egy érettebb felnőtt már nem lovagol azon, hogy vajon hány évessel beszélget és nem említi meg minden hozzászólásában, hogy "te egy kis idétlen bakfis vagy én meg egy érett delnőtt". :)
Továbbá képes felismerni azt is, ha valaki bohóckodik néhány kommenten át a kommentszekcióban.
Mivel láttam, hogy 100%-ra voltál pontozva és tőlem is amúgy zöldet kaptál, gondoltam már felesleges ezt komolyanban elkezdeni tárgyalni.
Igazad van, hogy az ő magánügye, szóval gondoltam, felesleges ezt a témát boncolgatni.
Amit meg a végére írtál, valószínűleg sejted mert vagy arról van szó, amit leírtam vagy csak most pottyant le a tojás héj a popsidról, amiben igazából semmi szégyellnivaló, hiszen anno én is így álltam a kamaszokhoz, ahogy te, én is a fejükhöz vágtam és én nemem is minden mondatom ezzel kellett, hogy kezdődjön, de a 30hoz közeledve már egyszerűen elengedtem és nem kapcsol be nálam ez az egész, ha kamaszok vagy gyerekes felnőttek írásait olvasom. :)
Majd kinövöd, tanárkám. :)
Nincs lefogyva vagyis nem vettem észre, hogy fogyott volna, bár ritkán látom őt képernyőn, de kinézetre én a tipikus vékony alkatú nőt látom.
Nem lehet, hogy a ruha a megtévesztő? Az egyik ismerősöm nagyon sovány év meséli, hogy ha egy vastagabb, nagyobb pulcsit vesz fel, akkor normálisnak látják a kinézetét, de amikor leveszi, akkor elborzadnak, hogy -te ilyen sovány vagy?-.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!