Hogyan tegyem helyre magam lelkileg, ha senkire nem számíthatok?
Bármi problémám van, senki sem hajlandó segíteni, sőt még csak meghallgatni sem.
Nem rég végeztem az egyetemmel, mindenki másfelé ment tovább, a szerencsésebbek már munkát is találtak, én pályakezdőként sehol sem találtam még munkahelyet, a párkapcsolatom sincs, nem rég lett vége több év után.
Egyszerűen semmiben sem találom meg a jót, egyedül vagyok, és kezd rámenni minden az egészségemre, gondolok itt az étvágytalanságtól kezdve, a fogyáson át az álmatlanságig mindenre.
Pszichológusra nincs pénzem, a szüleim nagyon minimálisan támogatnak csak anyagilag, ameddig nem találok munkát, és persze ennyi idősen már nem is várhatom el tőlük.
Aki volt már hasonló helyzetben, hogyan vészelte át? Mi segített a nehéz idők túlélésében?
Nem volt még soha ennyire nehéz, bármilyen tanácsot szívesen fogadok.
#2:
Sajnos ez nem válasz a "problémámra", de köszönöm szépen az elismerést!
Nem a felnőtt léttel van bajom, majd kérlek, hogy fuss neki még egyszer az olvasásnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!