Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért hozza fel sérelemként ?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hozza fel sérelemként ?

Figyelt kérdés

Azt serelmezi hogy mindig mindent megoldok egyedül vagy mással de nem vele.

Ő mindig a kényelmet helyezi előtérbe. Számtalanszor van hogy tudom, ráér, vagy lenne ideje megcsinálni de mégis nekem szól h ezt vagy azt kell..

Pl:

Ő most visszafekudt aludni. Én még nem vagyok otthon de már szólt h kell ez vagy az,vegyek.

Még ezt is én oldjam meg, ő ráér aludni ,pedig át tudna menni venni, velünk szemben a bolt.

2023. júl. 30. 10:01
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

És mi volt a dolgod, vasárnap van. Ma is anyádéknak kellett valamit pattogni a boltban? Magadra vess, te választottad ezt az életet. Ezért ne ő legyen a hibás, és ne neki kelljen több dolgot csinálnia.

Szerintem még azt akarja, hogy te is végre valamit hozzátegyél. Ugyanis te 0-val vagy benne a közös életetekbe. Nem fizettek lakbért, a rezsit a szüleid állják, ő meg fizeti a kaját. Hol vagy te?

2023. júl. 30. 14:52
 12/13 anonim ***** válasza:
28%

"neki a fekvésen kívül nincs dolga."

Ezt úgy érted hogy te tartod el?? Ő miért nem dolgozik? Beteg? Vagy csak ez az 1-2 alkalom volt ilyen?

2023. júl. 30. 14:53
 13/13 anonim ***** válasza:
88%

Nem, a nő tartja el a kérdezőt, két állásban.

Unásig ismételt sztori.

2023. júl. 30. 21:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!