Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha a férfi nem hajlandó a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a férfi nem hajlandó a nőnél aludni, de örül, ha a nő megy hozzá, akkor csak a szexre kell neki a nő, vagy csak simán lusta?

Figyelt kérdés
Mindketten egyedül laknak. A férfi gyakran hívja magához a nőt, de a nőnél nem szívesen alszik, jobban szereti, ha a nő megy hozzá. (Kb.egy órányira laknak egymástól)

2023. jún. 17. 15:12
 1/9 anonim ***** válasza:
82%
Mindkettő lehetséges.
2023. jún. 17. 15:19
 2/9 anonim ***** válasza:
92%
Lehet, hogy van vmi a nő lakásán, ami zavarja. Én pl. allergiás vagyok a macskákra és az egyik barátnőmnél alig kaptam levegőt, mert van macskája. Egy másik barátnőmnél kényelmetlen volt az ágy. Szóval lehet ilyen egyszerű oka is. Érdemes őt megkérdezni.
2023. jún. 17. 15:26
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Vagy csak jobban szereti a saját környezetet, ahol minden rendelkezésére áll.
2023. jún. 17. 17:06
 4/9 anonim ***** válasza:
93%
Saját terepen jobban teljesít.
2023. jún. 17. 17:28
 5/9 anonim ***** válasza:
67%
Ingyen megy a punci..
2023. jún. 17. 19:53
 6/9 anonim ***** válasza:
90%

Exem azért nem akart nálam aludni, mert nálam nincs hiperszuperhightech számítógép és így nem tudott Diablo 3-mal játszani, márpedig anélkül nincs élet. De ráfogta arra, hogy én nem főzök (tini voltam, kb csak tésztákat tudtam). Nálam üres volt a lakás, egész napos szexpartyt tarthattunk volna és ő a játékot választotta. Kétlem, hogy igaz lenne, hogy azért nem jön, mert egyetlen egyszer nem ehet főtt ételt, főleg, hogy az apja hetente dobálta húszezresekkel, abból meg könnyen vehettünk volna étteremben kaját.

Mondjuk neki mindegy volt, hogy én most nála alszom-e, úgysem szexeltünk, csak elvárta, hogy leippantsam, de így legalább egy ideig befogtam a pofámat, hiszen együtt vagyunk, egy légtérben, addig se jöhetek azzal, hogy nem találkozik velem.

2023. jún. 19. 15:26
 7/9 anonim ***** válasza:
72%
#6. A disznaja!
2023. jún. 20. 01:52
 8/9 anonim ***** válasza:
Huh, szerintem én is elég kombinálós típus vagyok, de ennyire nem, mint a kérdező:D (és nem rosszból) De erre már én is azt mondom, hogy merjünk kérdezni! Csak ez esetben a másik felet!
2023. jún. 24. 17:00
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Mi párkapcsolatban vagyunk, 90% én megyek. Sajnos nekem nincs normális ágyam (összetört a gerince, azóta sem jobb, pedig össze lett csavarozva) aztán nincs sajnos saját szobám sem magánéletem, ezért inkább megyek én.

De ő mindig jön értem autóval, megveszi amit kérek. Szóval lehet így is.

2023. jún. 24. 19:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!