Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a férfi nem hajlandó a nőnél aludni, de örül, ha a nő megy hozzá, akkor csak a szexre kell neki a nő, vagy csak simán lusta?
Exem azért nem akart nálam aludni, mert nálam nincs hiperszuperhightech számítógép és így nem tudott Diablo 3-mal játszani, márpedig anélkül nincs élet. De ráfogta arra, hogy én nem főzök (tini voltam, kb csak tésztákat tudtam). Nálam üres volt a lakás, egész napos szexpartyt tarthattunk volna és ő a játékot választotta. Kétlem, hogy igaz lenne, hogy azért nem jön, mert egyetlen egyszer nem ehet főtt ételt, főleg, hogy az apja hetente dobálta húszezresekkel, abból meg könnyen vehettünk volna étteremben kaját.
Mondjuk neki mindegy volt, hogy én most nála alszom-e, úgysem szexeltünk, csak elvárta, hogy leippantsam, de így legalább egy ideig befogtam a pofámat, hiszen együtt vagyunk, egy légtérben, addig se jöhetek azzal, hogy nem találkozik velem.
Mi párkapcsolatban vagyunk, 90% én megyek. Sajnos nekem nincs normális ágyam (összetört a gerince, azóta sem jobb, pedig össze lett csavarozva) aztán nincs sajnos saját szobám sem magánéletem, ezért inkább megyek én.
De ő mindig jön értem autóval, megveszi amit kérek. Szóval lehet így is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!