Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek párommal (férfi)...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek párommal (férfi) ha nem hajlandó ülve pisilni?

Figyelt kérdés
csomószor megkértem rá de nem fogad szót, meg azt mondja ha látja férre megy akkor fel takarítja
2023. jún. 5. 14:12
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
69%
Fúj én ezért nem tudok férfiként más férfival együtt élni mert mindent osszepisalnak. Én nőként szakítanék egy ilyennel. No offense.
2023. jún. 5. 14:15
 2/33 anonim ***** válasza:
80%
Akkor ezek szerint mégsem mindig takarítja fel, ha "férre"megy.
2023. jún. 5. 14:16
 3/33 A kérdező kommentje:
nem szokot szagot hagyni de akkor is olyan undi hogy ott álva pisil az meg ott folyik és fröcsög. én nőként ha nem pisilek állva neki férfiként ezt hogy gondolja?
2023. jún. 5. 14:19
 4/33 anonim ***** válasza:
64%
Nem tudom hogy hány éves a párod, de végül is ha feltakarítja nem olyan nagyon gáz ez. Bár én is inkább ülve pisilek mint állva.
2023. jún. 5. 14:19
 5/33 anonim ***** válasza:
48%

ó, anyám

se pisinyom, se szag nem marad utána, de azért hugyozzon ülve, azért mert csak. kontrollmánia level 1000 (vagy pénisz irigység, fene tudja)

2023. jún. 5. 14:23
 6/33 anonim ***** válasza:
54%

"nem szokot szagot hagyni de akkor is olyan undi hogy ott álva pisil az meg ott folyik és fröcsög. én nőként ha nem pisilek állva neki férfiként ezt hogy gondolja?"

ha meg leülsz a WC-re, a pisi sugárból egy csomó visszaverődik a kagylóról rá a bőrödre, az nem undi?

2023. jún. 5. 14:23
 7/33 anonim ***** válasza:
54%

"én nőként ha nem pisilek állva neki férfiként ezt hogy gondolja"

Az ugye megvan, hogy van némi anatómiai különbség kettőtök között?

A következő hisztid mi lesz? Hogy dugjon fel magának tampont ő is, mert hát ha te megteheted, akkor neki is muszáj?

2023. jún. 5. 14:27
 8/33 anonim ***** válasza:
40%
Urosztómás vagyok. Csak állva tudok " pisilni" , zsákot üríteni. Na , ilyenkor mit tennél? Ti nők mindig balhét akartok. Példa rá az egy agysejttel rendelkező kérdező.
2023. jún. 5. 14:33
 9/33 anonim ***** válasza:
66%

Még a bölcsiben is állva tanitják a kisfiúkat pisilni.

Nekik nem ülve kell.

2023. jún. 5. 14:45
 10/33 anonim ***** válasza:
60%
Ha nem pisili össze a wc-t, akkor miért is kellene ülve pisilni? Te jó ég, én sose foglalkoztam azzal, hogy a pasim hogy végzi a dolgát a wc-n, ez kissé beteges.
2023. jún. 5. 14:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!