Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek párommal (férfi)...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek párommal (férfi) ha nem hajlandó ülve pisilni?

Figyelt kérdés
csomószor megkértem rá de nem fogad szót, meg azt mondja ha látja férre megy akkor fel takarítja
2023. jún. 5. 14:12
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
68%
Baccál ki vele kérdező!!! Pisilj te is állva :DDD
2023. jún. 5. 17:25
 22/33 anonim ***** válasza:
23%
Ne aggódj kérdező, pár év és a macskákat a wc- re lehet szoktatni.😂
2023. jún. 5. 17:28
 23/33 anonim ***** válasza:
68%
Ez nálam szakító ok kategória. Nekem fontos a higiénia. Nem fogok senki hugyába beleülni, belelépni. Apám is ülve pisil, ha nálam van. És kérnem se kell rá. Az a férfi, aki ebből valami homályos egó kérdést csinál az nem érett meg a párkapcsolatra.
2023. jún. 5. 17:38
 24/33 anonim ***** válasza:
35%
Már nem azért, de ki az aki nem tud úgy pisilni állva, hogy az ne menjen mellé? Ha meg nem megy mellé, akkor mi a probléma? Ha annyira mellé meg, hogy a felhajtott ülőkét összepisili valaki, ott komoly gondok vannak
2023. jún. 5. 17:57
 25/33 anonim ***** válasza:
0%
Amikor végez a pisivel, nézd meg, hogy mellé ment-e? Ha mellé ment, akkor hívd oda, légy vele kedves, és rúgd t*n, és mondd meg neki, hogy nem szeretnéd, hogy ez (azaz a mellépisi) folytatódjon.
2023. jún. 5. 18:13
 26/33 anonim ***** válasza:
0%
De akinek nagy van, annak belelóg a wc-be, vagy legalábbis hozzáèr valahol, vagy nem?
2023. jún. 5. 18:25
 27/33 anonim ***** válasza:
68%
Jezusom :-D a parocskad is leellenorzi, hogy te hogy pisilsz? Nekem ez beteges.
2023. jún. 5. 18:42
 28/33 anonim ***** válasza:
19%
Ezért csináltattam a földszinti mosdóba piszoárt, mert én sem szeretek ülve pisilni. Mi férfiak elég lusták vagyunk ahhoz, hogy a pisilés kedvéért letoljuk a gatyánkat, akik igazán bunkók azok a csapba hugyoznak, tapasztalatból mondom(munkahely).
2023. jún. 5. 18:51
 29/33 anonim ***** válasza:
73%
Ha egy kutyát meg tudsz tanítani arra, amire a párodat képtelen vagy, akkor a kutya a jobb választás...
2023. jún. 5. 19:08
 30/33 anonim ***** válasza:
85%
Kimaradt alsóban a fizika óráról, amikor a tárgyak zuhanását tanultuk. 3X akkora távolság, 1 milliárdszor akkora erő. Konkrétan szétrobban a pisi, és a párlatát is meglöki. Oké van alap erőssége is, de teljesen máshogy és máshova érkezik állva és ülve. Rettenetesen undorító. Nem élnék együtt ilyennel. Nekem nem kell kisállat. Meg mi az, hogy ÉLFRE MEGY? Ha valaha félre megy, ezerből egyszer, akkor már üljön le, mert nem tudja kezelni a kis pömpölőjét a fiúcska.
2023. jún. 5. 19:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!