Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek párommal (férfi)...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek párommal (férfi) ha nem hajlandó ülve pisilni?

Figyelt kérdés
csomószor megkértem rá de nem fogad szót, meg azt mondja ha látja férre megy akkor fel takarítja
2023. jún. 5. 14:12
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
43%
Fúj mennyi ilyen ember van 😅
2023. jún. 5. 14:48
 12/33 anonim ***** válasza:
73%

"de nem fogad szót"

Te kutyának nézed, vagy mi?

2023. jún. 5. 14:50
 13/33 anonim ***** válasza:
76%
Én úgy tudom, hogy a férfiak nem ülve pisilnek... Rosszul tudom? :D
2023. jún. 5. 14:59
 14/33 anonim ***** válasza:
26%

A bölcsiben össze is pisilnek mindent, meg az oviban is, mert többen állják körbe 😃

Majd ezután ő pucol vécét és csempét, ennyi.

Engem nem érdekel, 2 fiam is van, 2-3 naponta pucolok vécét, akinek nem tetszik, közbe megcsinálja.

2023. jún. 5. 14:59
 15/33 anonim ***** válasza:
66%
Jó esetben nagykorára megtanul célozni :D
2023. jún. 5. 15:01
 16/33 anonim ***** válasza:
58%
Kamu kérdés.
2023. jún. 5. 15:22
 17/33 anonim ***** válasza:
37%

Az angol wc nem arra lett kitalálva, hogy állva pisiljen az ember, és a férfiak prosztatájának sem tesz jót, szóval ők sem arra lettek kitalálva.

Én megmondtam a jelenlegi páromnak, hogy ülve pisil, mivel olyan magasságból nagy erővel csurog le a pisi, és a wc kagylóból pedig vissza csapódik, ahova én utána ülök meg igazából ő is, ha nagy dolga van.

Egy szava nem volt erre, teljesen egyetértett, nem érezte azt, hogy ezzel elveszem a férfiasságát, mivel neki nem ebből ered:)

2023. jún. 5. 16:07
 18/33 anonim ***** válasza:
5%
Nincs gond, csapba is lehet ha feléri az ember :D És ne akarjon senki kioktatni hogy szétfröcsög, nem nem számít ha közbe megengedem a vizet :)
2023. jún. 5. 16:36
 19/33 anonim ***** válasza:
95%
Fujj, utana meg a hugyos csapban mosod az arcod meg a fogad? Hat egeszsegedre
2023. jún. 5. 16:41
 20/33 anonim ***** válasza:
4%

20, legtöbb férfi le megy kutyába;)

22N

2023. jún. 5. 16:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!