Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem meri sok férfi nyíltan felvállalni,hogy a kövér nőket szereti,s csak kettesben hajlandó vele lenni?
Több túlsúlyos nőtől olvastam,hogy a partnere nem akar vele mutatkozni,csak az ágyban kell neki. Nem értem,ha tetszik neki,miért kell szégyellni.Szerintem ez a nőnek elég megalázó lehet.
Nekem volt nálam 100 kg-mal nehezebb kedvesem,de mindenhová együtt mentünk,abszolút nem szégyelltem,sőt.....
Igazad van,csak a nem túl esztétikussal nem értek teljesen egyet.
Ha valakinek ez tetszik,neki esztétikus.
A volt kedvesem 192 kg volt,én 88 kg. Én imádtam,így nem éreztem cikinek vele mutatkozni.Megnéztek bennünket,de nem zavart.Őt eleinte a beszólások zavarták,de miután érezte,hogy így szeretem nem foglalkozott vele.
Én 85 kg vagyok egyik pasi sem volt ilyen.
Szeretik a nagy seggem és a nagy mellemet. Az arcomat szépnek mondják. Soha nem éreztem hogy bárki szégyenkezve miattam vagy dugdosna mások elől.
Neked lehet,hogy undorító,elfogadom.
Ettől még nekem szép és izgató.
Sokkal szebb,mint a csontos,sovány nők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!