Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem meri sok férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem meri sok férfi nyíltan felvállalni,hogy a kövér nőket szereti,s csak kettesben hajlandó vele lenni?

Figyelt kérdés

Több túlsúlyos nőtől olvastam,hogy a partnere nem akar vele mutatkozni,csak az ágyban kell neki. Nem értem,ha tetszik neki,miért kell szégyellni.Szerintem ez a nőnek elég megalázó lehet.

Nekem volt nálam 100 kg-mal nehezebb kedvesem,de mindenhová együtt mentünk,abszolút nem szégyelltem,sőt.....

2021. jan. 23. 16:27
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Már akinek ciki. Nekem nem az.
2021. jan. 23. 19:38
 12/15 anonim ***** válasza:

Nem arról kérdeztél, hogy nem vállalják fel?

Azért amit 10- be írtam.

2021. jan. 23. 19:46
 13/15 A kérdező kommentje:
De,igazad van,csak én nem azok közé tartozom,akik szégyenlik,hogy kövér partnerük van.
2021. jan. 23. 19:53
 14/15 anonim ***** válasza:
64%
Hitelesebb lettél volna, ha sértődésből nem szólod le a sovány nőket. Én szeretem a molettebb lányokat, de habozás nélkül jöjjön egy sovány, mint egy 190 kg-os bálna, akit elvisz a szíve.
2021. jan. 23. 21:50
 15/15 A kérdező kommentje:

Nem szóltam le a sovány nőket,csak azt írtam,hogy nekem nem tetszenek.

Maradok a 190 kg-os "bálnáknál". Én inkább nőknek nevezem őket.

2021. jan. 23. 21:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!