Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha valakinek későn, 22 fölött...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha valakinek későn, 22 fölött lesz először kapcsolata, vele veszti el a szüzességét, ő nagyoj megbecsüli a párját és elveszi/hozzá megy, vagy ezzel szerez önbizalmat és szakít, mert kalandozni akar?

Figyelt kérdés
2023. júl. 13. 13:50
 1/7 anonim ***** válasza:
87%
Nem feltétlen. Tudok példát mindkettőre. Én például 21 évesen jottem ossze valakivel, fel evig nem volt szex, szakitottunk. 23 evesen jott a masik exem vele lefekudtem de nem mentem hozza (nyilvan azt hittem hogy majd foogk de nem az lett belole)
2023. júl. 13. 14:02
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Hát... ahogy épp ő gondolja.

most valami törvényszerűséget keresel? Az nem lesz, csak szólok.

2023. júl. 13. 14:15
 3/7 anonim ***** válasza:
94%
Ember fuggo, de inkább azt latom h a kesob kezdo ferfiak azok jobban ragaszkodnak a nohoz, mint az ilyen nok a férfihoz. Vagy később ugy erzik majd h nem eltek ki magukat el tovabb reppennek. Ha rajtam mulott volna en mai napig az exemmel lennek hazassag gyerek stb. Csak sajna neki mas volt az elkepzelese egy kapcsolatrol, az elotrol es huseg definialasaban... Stb. Igy ,,sajnos" meg kellett valnom tőle. Mert hat orult volt.
2023. júl. 13. 14:38
 4/7 anonim ***** válasza:
Kivi vagyok, ki milyen merítésből "látja ezt".
2023. júl. 13. 15:06
 5/7 anonim ***** válasza:
Semmi összefüggés szerintem.
2023. júl. 13. 17:58
 6/7 anonim ***** válasza:
A nők szoktak 2 év után kb.
2023. júl. 14. 07:52
 7/7 anonim ***** válasza:
Ha a megfelelő személyt találta meg, akkor igen. Ha csak azért talált valakit, hogy legyen végre kapcsolata, de amúgy semmit nem jelent neki, akkor ha adódik jobb, ki fog lépni.
2023. júl. 18. 06:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!