Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik még olyan fiú/férfi aki várni akar a szüzességével? Vagy ez már szinte törvényszerű hogy "azzal mindent akivel jól esik?
Ha lehet, ne arra válaszoljatok, hogy miért nem kéne várni házasságig, elsősorban arra vagyok kíváncsi, hogy léteznek-e még ilyen fiúk...
Nem vagyok csalódott, elkeseredett stb. Csak rossz látni, hogy ennyire "nagy a lazaság".
Én úgy voltam, hogy csak azzal a lánnyal akartam lefeküdni akivel tényleg nagyon megvan az összhang. Nem tudtam ezt nagyon elmagyarázni szavakkal, de 23 éves koromig vártam rá. Amikor megtörtént, nem beszéltünk róla, nem terveztük el csak valahogy arra a pontra jutott a kapcsolatunk, hogy az volt a kiteljesedés. Hiába volt az első nekem, a barátnőm azt mondta az volt addigi élete egyik legszebb szeretkezése. Én azért féltem, hogy majd valamit elrontok de valahogy jött ösztönből meg így szeretetből. Tényleg nagyon jó volt. Azzal a lánnyal akartam lefeküdni akiről tudtam, hogy ő az igazi. Akit mindig és mindennél jobban szeretek és soha nem csalnám meg. Meg volt minden tényleg. De már 26 vagyok. Ő pedig nincs mellettem sajnos. A szép emlékeket nem bánom de így csak részben teljesült amit szerettem volna. De aztán lehet, hogy egész életemben csak vele feküdtem le, akkor tényleg csak életem szerelmével voltam :D (ha mondjuk holnap elüt a vonat)
Hát ez van... kicsit gyerekes lehet, kicsit gáz de nekem vannak érzéseim és fontos volt hogy ne csak úgy mindenkivel vagy bárkivel hanem a szerelmemmel akartam felfedezni ezeket a dolgokat.
Én ilyen vagyok. Meglepve tapasztalom sok fiúhaveromtól, hogy ők nem. Meg bárki benne lenne bármiben. Azt is észrevettem itt gyakorin, hogyha egy srác laza kapcsolatot keres, gyorsabban jelentkeznek neki lányok, mintha egy férfi arról beszél, hogy komoly kapcsolatot keres és sikertelen valamiért.
De hát én olyan volnék, amilyenre a kérdésed feltetted és létezem :)
25F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!