Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogos a barátom felháborodása, ha csak úgy felcsöngettem hozzá, mikor hetek óta nem beszéltünk, meg sem hallgat és egy hete nem találkoztunk?
Figyelt kérdés
Gondjaim vannak és ezt akartam erről akartam vele beszélni, telefont nem vette fel, felcsöngettem hozzá, erre elhajtott és még le is cseszett h csak úgy megjelentem közölte nem tud segíteni mert egy családtagját várja.
Nekem kéne rosszul éreznem magam? Elkeseredésemben már nem tudtam jobbat.
2023. jún. 28. 22:07
1/27 A kérdező kommentje:
Komoly gondok vannak a munkahelyemen, erről akartam vele beszélni.
2023. jún. 28. 22:07
2/27 anonim válasza:
Mármint ez egy párkapcsolat lenne ahol napokig/hetekig nem beszéltek?
3/27 anonim válasza:
Ezek után még mindig a barátodnak tartod?
5/27 anonim válasza:
Hogyhogy nem beszéltetek hetek óta?
6/27 anonim válasza:
Várta az új csaját, te meg megzavartad a randiját....
Ha nem beszéltek hetek óta, akkor szakítottatok, ő meg továbblépett csak neked nem esett le.
8/27 anonim válasza:
Nos, ha hetek óta nem akar veled beszélni, akkor miből gondolod, hogy jó ötlet váratlanul megjelenni a lakásán? Nem jó ötlet és nem is számíthattál másra, mint hogy elküld.
9/27 A kérdező kommentje:
Te is elküldenéd a párod, akit elvileg szeretsz? Szó se volt szakításról. Itt egyes emberek nagyon fordítva vannak bekötve.
2023. jún. 28. 23:17
10/27 anonim válasza:
Bakker azt írtad "hetek óta nem beszéltünk"
és mi vagyunk fordítva bekötve. Ahaértem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!