Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogos a barátom felháborodása, ha csak úgy felcsöngettem hozzá, mikor hetek óta nem beszéltünk, meg sem hallgat és egy hete nem találkoztunk?
Gondjaim vannak és ezt akartam erről akartam vele beszélni, telefont nem vette fel, felcsöngettem hozzá, erre elhajtott és még le is cseszett h csak úgy megjelentem közölte nem tud segíteni mert egy családtagját várja.
Nekem kéne rosszul éreznem magam? Elkeseredésemben már nem tudtam jobbat.
Szóval szó sem volt szakításról, de hetek óta nem beszéltek?
Ti már rég szakítottatok, de te nem vetted észre.
Klasszikus értelemben nem szakított veled,tehát nem volt benne annyi gerinc,hogy eléd álljon és azt mondja,vége.
Éreztette veled azzal,hogy nem kommunikált veled.Pár hét alatt biztosan számodra is nyilvánvalóvá vált,hogy gyakorlatilag sz...rik rád,de mivel te ezt az egész kúrópajtis sztorit párkapcsolatnak tekintetted,így szeretted volna személyesen tisztázni.Amit én megérted,csak az a baj,semmi értelme nem volt.Magadat aláztad meg.Ebben a gyökérben pedig szemernyi empátia sincs,szóval ne sajnáld!...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!