Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogos a felháborodásom?

Figyelt kérdés
A párom és én megbeszéltük, hogy a Szentestét együtt töltjük, nem megyünk a családhoz aznap. Tegnap azzal jött haza, hogy a tesója párjáékhoz megyünk, mert meghívtak és a gyerek nagyon vár minket. Mondtam, hogy én nem szeretnék menni, meg amúgy is másnap ugyan úgy találkozunk velük, maradjunk itthon. Azt mondta ő feleslegesnek látja velem itthon itthon maradni ameddig nincs gyerekünk és menjünk, mert ott ott van a gyerek. Ez lenne az első karácsonyunk,hogy együtt élünk, mondtam is neki, hogy akkor soha nem maradhatunk kettesben, mert amott épp születik a baba és utána pedig miatta KELL ott lennünk? Mondtam, hogy amúgy sem a mi gyerekeink, nem mi vagyunk a családja, erre ő teljesen felháborodott és elviharzott. Szerintetek kinek van igaza?
2022. nov. 13. 20:12
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Én úgy gondolom, neked van igazad. Megbeszéltétek előzőleg, hogy együtt töltitek a Szentestét. Neki úgy kellett volna szerintem nekiindulnia, hogy "szia drágám, meghívtak, lenne-e kedved mégis a tesómékhoz menni?" Valamiért nekem visszás, hogy így rád parancsolt, és semmi közös megbeszélés nem volt a dologban.
2022. nov. 13. 20:15
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Egyértelműen neked.

Karácsony amúgy sem a gyerekeké, nem róluk szól. Mi is együtt karácsonyozunk párommal és nincs gyerekünk

23N

2022. nov. 13. 20:20
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is neked van igazad. Nagy általánosságban véve a legtöbb családnál az a szokás, hogy a pár otthon van szenteste és I. és II. nap mennek a rokonokhoz. Persze vannak kivételek meg egyedi esetek, de a ti helyzetetekben nincs olyan ok, ami miatt át kéne menni szenteste mindenképp.
2022. nov. 13. 20:27
 4/10 anonim ***** válasza:
95%
Abszolút veled értek egyet.
2022. nov. 13. 20:38
 5/10 anonim ***** válasza:
11%
Nekem nem szimpatikus a hozzáállásod, de hát nem vagyunk egyformák. A párod menni szeretne, te meg nem, ilyenkor kéne jönnie a kompromisszumnak, pl átmentek ebédre, de estére hazamentek. Jópár olyan alkalom lesz még, amikor mindegyikőtök mást akar majd, nem megoldás az odaszólogatás (pl a tiéd, hogy nem vagytok családja a párod testvérének a gyerekének) és az elviharzás sem amit a párod tett.
2022. nov. 13. 20:39
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Hát el kellene gondolkodni h minek vagytok együtt. Ezek szerint a pátodnak nem vagy fontos
2022. nov. 14. 07:30
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon gaz hogy a rokon gyereket előrébb helyezi nálad.. Miért? Aranyosak a gyerekek, jó velük időt tölteni, de van neki anyja és apja. Ha nektek nincs még gyerek, a legjobb kettesben lenni. Aki nem így gondolja nekem az furcsa
2022. nov. 14. 09:10
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem tud a saját családjának nemet mondani. Ez később csak rosszabb lesz.
2022. nov. 14. 20:45
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Neked van igazad. Meg volt beszélve, hogy kettesben lesznek.

Egyébként is gáz így beszervezni magát a saját családjához, ennyi erővel ők mivel többek, mint a te szüleid vagy testvéreid (ha vannak)? Lehet te meg inkább oda mennél, ha már nem kettesben lesztek.

2022. nov. 15. 20:58
 10/10 anonim ***** válasza:
1-es jót mond.
2022. nov. 16. 11:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!