Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogos a felháborodásom szerintetek, csak így lazában flörtikézik?
A párom irodán dolgozik, és van náluk egy 53 éves takarító nő, akivel állítása szerint emberi a kapcsolatuk, nincs az hogy ő vagy ő milyen beosztású. A multkor storizgattunk és elmesélte hogy épp beszélgettek a takarító nővel, aki mondta neki "te, vedd már le a maszkod nem vagyok én beteg, nem szeretek így beszélgetni". Mire a párom, állítása szerint viccesen megjegyezte, "de hisz nincs is rajtad maszk". Mire a nő mondta, "nem rólam, magadról vedd le,zavar, ha nem veszed le nem mondok semmit". A párom annyit mondott neki "akkor nem beszélünk, és nem veszem le".
Na erre én nagyon kibuktam a páromra. Meg mi az hogy hagyja hogy ilyet mondjon neki egy takarító nő?? Ha ilyen mert mondani akkor nagyon jó viszonyban lehetnek szerintem. Én ezt úgy veszem a párom nyiltan flörtikézett a nővel itt. Amin nagyon felhúztam magam. Neki álltam. Ráadásul másnap beszélgettünk, és miután ő elmondta a mondókáját, és én beszéltem, bevágja a stori közepénél: "na igen igen, és?". Siettetett. Ezen is teljesen kiborultam, és megmondtam neki a magamét. "ha nincs időd akkor menj a f*ba". Meg azt is mondtam neki: "azért szeretsz te a takarító nővel beszélni , mert az ugyan olyan primitiv mint te, ugyan olyan szinten beszél mint te, sablon duma, semmit mondó, nem tudja magát kifejezni, érthető már miért szeretsz vele beszélgetni".
Szerintetek jogosan tettem? annyire felhúzott. Most csendszünet van.
Párom 33/F, én 31/N.
"Mert az ugyan olyan primitiv mint te, ugyan olyan szinten beszél mint te, sablon duma, semmit mondó, nem tudja magát kifejezni"
Ezek szerint te ismered azt a not, ha mar igy tudod jellemezni...
Kerdezo! Ajanlom, hogy tegyel rendet a fejedbe, mert veled nincs minden rendben! Magadnal vagy? Es kinek kepzeled te magad, hogy igy fenn hordod az orrod?! Lehet azert beszel vele, mert veled nem lehet, ami teljesen ertheto!
Mondanám, hogy kamu, de bakker ismerek személyesen ilyen elmebajos csajt, szóval én már semmin sem lepődök meg.
Egyébként neked agyadra ment a bezártság, vagy mégis mi bajod van? Nem jogos a felháborodásod.
Szóval a párodnak két nő kell.
Egy a beszélgetéshez, egy meg dugásra.
Találd ki melyik vagy te.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!