Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogos a felháborodása a páromnak? Én vagyok a nő, bár ez nem jelent sokat

Figyelt kérdés
Holnap lesz egy buli helyben és úgy volt, hogy közösen elmegyünk. Az előzőt is beígérte és mégsem mentünk mert fáradt volt. A munkahelyén baleset érte és elfertőződőtt a sebe ezért antibiotikumot kapott és nyilván ezért nem ihat alkoholt. Azt mondta, nem szeretne így jönni, de ha nekem van kedvem menjek nyugodtan. Arra számított, hogy azt mondom, hogy nem megyek, mert amikor mondtam, hogy jó, megkérdezem a csajokat egyből behisztizett és kiment a szobából. Kb 2 órával később odajött és mondta, hogy inkább ne menjek, mert neki nagyon rossz lenne, ha megint elmennék egyedül. (az előző bulira ahová mentem nem volt hajlandó jönni, hívtam többször is) Aztán elkezdte, hogy fordított esetben neki eszébe se jutna nélkülem menni főleg nem úgy, ha nekem nagyon rossz lenne az, hogy ő bulizgat nélkülem. Ő otthon maradna velem, mert neki én vagyok a fontosabb nem a buli.. Célzogatóan köhögött stb. Aztán azzal jött, hogy én nem ápolom miközben ő beteg. Nem akarom leszólni, szeretem imádom, de mit ápoljak egy belső fertőzésen? Végig célozgatott, hogy ő nem így tenné és rossz társ vagyok. Utána mondtam, hogy nem megyek mégis többször felhozta, hogy na ha rajtam múlna már holnap ilyenkor ott ráznám a fenekem. Nem jártam bulizni előtte, ez lenne kb a 4.buli amibe mennék. Mióta ismerjük egymást lehetőség sem volt a covid miatt, aztán egyszer mentem egyedül, mert nem akart jönni és "menj ha akarsz" (utána mondta milyen rossz volt neki) egyszer pedig együtt mentünk. "Majd lesz még buli, nem igaz, hogy nem tudsz most az egyszer (lol) itthon maradni"
2021. júl. 22. 16:50
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
96%

Nem vagy rossz társ. Önző dög. Menj el bulizni. Majd mindig otthon punnyadsz, mert mindig van kifogás - vagy fáradt, vagy nem ihat, te meg drosztolj mellette.

Ne aggódj, ha lesz kedve, energiája, lelép a haverokkal gond nélkül piálni.

2021. júl. 22. 16:52
 2/14 anonim ***** válasza:
96%

Menj el, aztán vissza se menj.

Érzelmi zsarolás level végtelen.

2021. júl. 22. 17:00
 3/14 anonim ***** válasza:
95%
Szerintem mindenkinek lehet havi egy délutánja/estéje a barátaival. Ha neki nincsenek barátai, akkor valamennyire érthető, hogy zavarja és frusztrált, ha nélküle mész el. De ne már, nem vagytok összenőve. Ha tényleg lázas lenne, ellátásra szorulna, gondolom mellette maradnál ,nem? Gondolom nem akadnál ki, ha ő menne bulizni, nem? Akkor hagyd rá a hisztit. Aztán próbáljátok majd megbeszélni. Mindenkinek kell a magánszféra és a külön töltött idő. Kérdés az, hogy mennyire különböző mértékben van erre szükségetek.
2021. júl. 22. 17:02
 4/14 anonim ***** válasza:
90%

1 alkohol nélkül is lehet bulizni

2 antibiotikum mellett ihat nyugodtan, altató, bizonyos fájdalomcsillapító tilos

3 már azt is tudja, hogy legközelebb miért nem fog menni

4 nagyon lapos ez az önsajnáltatás

2021. júl. 22. 17:11
 5/14 anonim ***** válasza:
77%

Hát nem tudom. Van ebben egy kis érzelmi zsarolás, de ha lenne barátnőm és ő otthon maradna, mert beteg vagy baleset érte, engem ő jobban érdekelne, mert nem tudnék felhőtlenül szórakozni a buliban, miközben tudom, hogy ő otthon fekszik. Engem nyomasztana és lelombozna, mert csak rágondolnék.

De ha te benned nincsenek ilyen érzések és tényleg van kedved, akkor semmi sem tiltja meg, hogy elmenj.

Barátnőkkel terveztél menni?

2021. júl. 22. 17:16
 6/14 anonim ***** válasza:
89%
Nincs joga hisztizni. Bulizni lehet alkohol nélkül is. Mindig csak a kifogásokat keresi. Ne törődj vele menj el nyugodtan. Ha annyira rossz lenne neki egyedül akkor nem kifogásokat keresne hanem ő is menne veled
2021. júl. 22. 17:17
 7/14 A kérdező kommentje:

Az a baj itt rajzolódik ki a korkülönbség. Én még jövőre leszek 20 mire ő már harminc. Igen, nekem is ez esik rosszul, hogy zsarol érzelmileg.

Kedves 3!

Nem mondom, hogy nem lenne bennem egy picike rossz érzés, de nem hisztiznék. Imádok vele lenni, de szinte még nem is éltem ilyen szempontból. Persze, ő már kimegy ebből a "bulilázból". Vannak barátai, ők is eljárnak, igaz, hogy csak egymáshoz. Ha valóban beteg lenne én lennék az első aki mellette van.

Kedves 5!

Persze, engem is érdekel. De szerintem ez nem olyan betegség ami folyamatos felügyeletet igényelne. Szinte már a seb sem látszik, csak a gyulladás maradt meg a szervezetében. Barátnőkkel mennék, igen.

Kedves 6!

Persze, hogy lehet. Vannak olyan emberek akik nem tudják úgy elengedni magukat alkohol nélkül, a párom is ebbe a kategóriába tartozik, viszont ha annyira "aggódik" akkor simán eljönne, még ha csak egy rövid időre is

2021. júl. 22. 17:34
 8/14 anonim ***** válasza:
91%

Volt hasonló beállítottságú pasim. VOLT.

Érdemes megpróbálni, hátha ész érvekkel sikerül meggyőzni, hogy nonszensz amit művel. Hátha neked sikerül, én próbáltam de nem jött össze, inkább szakítottam

2021. júl. 22. 17:54
 9/14 anonim ***** válasza:
93%

Ahelyett hogy azt mondaná érezd jol magad.

Önző diszno rád dobja a lelkiismeretet inkabb.

2021. júl. 22. 18:00
 10/14 anonim ***** válasza:
93%
Én nem kínlódnék az öreggel.
2021. júl. 22. 18:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!