Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogos a felháborodása a páromnak? Én vagyok a nő, bár ez nem jelent sokat
Nem vagy rossz társ. Önző dög. Menj el bulizni. Majd mindig otthon punnyadsz, mert mindig van kifogás - vagy fáradt, vagy nem ihat, te meg drosztolj mellette.
Ne aggódj, ha lesz kedve, energiája, lelép a haverokkal gond nélkül piálni.
Menj el, aztán vissza se menj.
Érzelmi zsarolás level végtelen.
1 alkohol nélkül is lehet bulizni
2 antibiotikum mellett ihat nyugodtan, altató, bizonyos fájdalomcsillapító tilos
3 már azt is tudja, hogy legközelebb miért nem fog menni
4 nagyon lapos ez az önsajnáltatás
Hát nem tudom. Van ebben egy kis érzelmi zsarolás, de ha lenne barátnőm és ő otthon maradna, mert beteg vagy baleset érte, engem ő jobban érdekelne, mert nem tudnék felhőtlenül szórakozni a buliban, miközben tudom, hogy ő otthon fekszik. Engem nyomasztana és lelombozna, mert csak rágondolnék.
De ha te benned nincsenek ilyen érzések és tényleg van kedved, akkor semmi sem tiltja meg, hogy elmenj.
Barátnőkkel terveztél menni?
Az a baj itt rajzolódik ki a korkülönbség. Én még jövőre leszek 20 mire ő már harminc. Igen, nekem is ez esik rosszul, hogy zsarol érzelmileg.
Kedves 3!
Nem mondom, hogy nem lenne bennem egy picike rossz érzés, de nem hisztiznék. Imádok vele lenni, de szinte még nem is éltem ilyen szempontból. Persze, ő már kimegy ebből a "bulilázból". Vannak barátai, ők is eljárnak, igaz, hogy csak egymáshoz. Ha valóban beteg lenne én lennék az első aki mellette van.
Kedves 5!
Persze, engem is érdekel. De szerintem ez nem olyan betegség ami folyamatos felügyeletet igényelne. Szinte már a seb sem látszik, csak a gyulladás maradt meg a szervezetében. Barátnőkkel mennék, igen.
Kedves 6!
Persze, hogy lehet. Vannak olyan emberek akik nem tudják úgy elengedni magukat alkohol nélkül, a párom is ebbe a kategóriába tartozik, viszont ha annyira "aggódik" akkor simán eljönne, még ha csak egy rövid időre is
Volt hasonló beállítottságú pasim. VOLT.
Érdemes megpróbálni, hátha ész érvekkel sikerül meggyőzni, hogy nonszensz amit művel. Hátha neked sikerül, én próbáltam de nem jött össze, inkább szakítottam
Ahelyett hogy azt mondaná érezd jol magad.
Önző diszno rád dobja a lelkiismeretet inkabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!