Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Önző lennèk? Van jogom a felháborodásra ?
A párommal 4ève vagyunk kapcsolatban.1ève élünk együtt neki már van 2gyermeke ami persze nem baj mert elfogadtam így.De kb már 2hónapja minden hétvégén jönnek,eredetileg csak 2hetente kellene.Nem bánnám ha a párom mindennap itthon lenne de sajnos csak hétvégén van itthon a munkája miatt.penteken jön viszont már vasarnap du megy vissza.Egy kicsit bánt h semmi időnk nincs egymasra persze olyankor egyutt vagyunk de az nem olyan mint ha kettesben lennénk.így mindig mondom neki mikor leszunk mar kettesben legalabb egy hetvegen.Elejen ideges vagyok olyankor de aztan le nyugszom de reménykedek h talan majd a kövi hetvege,de mindig koppanok.
Nem kerek Olyan kommentet h Ez az átka ha gyerekesapával vagy.
jogosan érint kellemetlenül, viszont nincs jogod számon kérni amiatt, hogy sok időt tölt a gyerekeivel (sokat? heti egy találkozás nuku, ha tényleg része akarsz lenni a gyerekeid életének)
inkább azt pendíteném meg (ha már tényleg komoly szinten van a dolog), hogy keressünk egymáshoz közelebbi munkát, hogy hét közben is legyen időnk egymásra.
ha pedig az ő életébe sehogy sem fér bele egy olyan párkapcsolat, amilyenre én vágyok, akkor elgondolkodnék, hogy nem kéne-e külön utakon folytatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!