Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy dolgozzam fel, hogy a barátnőm egy K? Beleszerettem, de mindenkivel összefekszik, és még ő van felháborodva? Szakítsak vele ezek után?
Én már az első napon,mikor kiderült, dobtam volna.Ennyike.
Volt is ilyen nőm.Régi story.
Egy vállalkozó lánya volt.
Egy fekete Lamborginivel jött értem.(durva gépsárkány volt ,azt meg kell jegyezni.:))
De nem ez a lényeg.
Sex utánharmadnap már vége is volt a gyümölcsözőnek induló kapcsolatunknak.
Az is b.szott fűvel fával,mint kiderült egy közös ismerősünktől,később masoktól is.Szerencsére gyorsan pontott tettem a végére.
Nincs értelme,ha komolyat akarsz.
Te mit teszel a kapcsolatba azon kivul hogy féltékenykedsz?
Hasonlo van nalunk is de én mondjuk nem csalnám meg soha.
Csak épp lesz.r, hanyagol, es féltékenykedik.es ennyiben ki is merult a srác. Mintha nem is lenne barátom.
Kivàló làbbéli lesz belőled egyszer. Úgy értem, h papucs.
Nos, dobd ki a viharba, keress normàlis nőt. A vészharangot megkongatta az első pillanatban, te mégis elringattad magad.
Ha időben kidobod, már régen elfelejtetted volna!
Pár napig xar lesz, aztán egyre jobb, pár hónap után arra ébredsz, hogy másba vagy szerelmes és boldog vagy vele.
A másik lehetőség, hogy évekig szenvedsz a csaj mellett, és egy-két klasszikus nemi betegséget is megismerhetsz testközelből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!