Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Bűntudatom van, mert beleszere...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bűntudatom van, mert beleszerettem másba, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Több éve nős vagyok, lényegében minden rendben, de beleszerettem egy másik nőbe. Testileg semmi nem volt köztünk, mert tartom magam,nem akarom megcsalni a nejem, viszont szex közben is arra a másik nőre gondolok. Ő is szerelmes lett belém, ezt megbeszéltük, de tisztelettel van a feleségem felé, ezért bármennyire is kívánjuk egymást, nincs köztünk szex, pedig kölcsönösen vonzódunk egymáshoz. Ő okos, értelmes, mindenről nyiltan lehet beszélni. A nejem ellenőrizgetős, korlátozó. A másik nővel csak munkaidő alatt szoktam beszélni, utána a családomé vagyok, és hétvégén sem keresem a másik nőt, aki egyébként tiszteletben tartja ezt, de mondta hogy akkor is hiányzom neki. Én annyira felhívnám hétvégente is, de elhatároztam hogy hétvégente csak a család van. Már kényszeresen tartom magam ehhez, és mintha elhitetném magammal hogy ezzel teszek jót. Közben meg iszonyatosan hiányzik a másik nő, akit szeretek. Hogyan tovább?
2021. máj. 22. 17:27
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk legyel ferfi es donts. Mindketto nem lehet a feleseged. Ezert ha az uj mellett dontesz, akkor az valassal jar. Ha regi mellett, akkor pedig azt kell lezarnod. Minden egyeb megoldas csak menekules a dontes elol.
2021. máj. 22. 17:47
 2/28 A kérdező kommentje:
Akit szeretek őt szándékosan ki akarom zárni magamból, ezért sem keresem hétvégente.
2021. máj. 22. 17:50
 3/28 anonim ***** válasza:
100%
Tehat hogyan dontottel? Mert ez oldallepes, felelossegharitas.
2021. máj. 22. 18:03
 4/28 A kérdező kommentje:
Annyit tudok tenni, hogy hátra lépek a másik nőtől, elkülönítem magam tőle érzelmileg.
2021. máj. 22. 19:51
 5/28 anonim ***** válasza:
49%

Én nem hiszek abban hogy ha kinden rendben van, akkor beleszeretsz másba. Megtetszik valaki más is? Persze, az benne van a pakliban. De ahhoz hogy beleszeress valaki másba, ahhoz szerintem az kell hogy valami ne legyen rendben/ne legyen meg.

Ha a munkahelyeden van a nő, amíg ott dolgozol, nem felejted el.

A feleséged meg lehet azért ellenőrizget, mert érzi hogy valami gáz van?

Amúgy meg ne legyenek illúziód, lehet ha összejössz az új nővel, x évig együtt éltek, aztán neked megtetszik megint valaki más, lehet ő is ellenőrizgetni fog. Ezt nem tudhatod.

2021. máj. 22. 19:57
 6/28 anonim válasza:
100%

Együtt is dolgoztok??

...mert így nagyon nehéz lesz kizárni,ha folyamatosan találkoztok.

Előbb-utóbb nem fogjátok tudni "tartani"

2021. máj. 22. 20:04
 7/28 anonim ***** válasza:
69%

Házasságod kedves kérdező kuka. Bocsánat, de ez tény.

Lehet szépíteni, de eleve, ha belép egy másik az életedbe akár csak olyan erős vonzalomként, hogy lesz szex, már annyi.

De te már rég megcsaltad a nejed, ezt hívják érzelmi megcsalásnak és ez még rosszabb is.

Most miért kínoznád magad? Jó így élni? Szerinted vissza fogsz szeretni a feleségedben?

Mert ha ez a másik nő nem is jönne össze, te már csak vergődni fogsz ezt garantálom. Ez ami köztetek van, valószínűleg nem egy napja kezdődött. Mármint az érzelmi eltávolodás. Van ilyen, el kell fogadni.

Viszont rajtad múlik hogy élsz. Bátran és szerencsével új szerelemmel , vagy gyáván és biztosan, de úgy és figyelj, ÚGY hogy innentől arra fogsz játszani, hogy ne ess szerelembe többet.

Mert az nem élet, ahol még előtted van 45-55 vagy akár csak 25 év és ezt az érzés akarod kerülni. Ha ezt most elnyomod, csak elnyomni fogod, ott fog maradni fájó pontnak. De ha vissza is térsz a régi kerékvágásba , már csak oda fogsz, ahol voltál. És lesz új szerelem akkor majd mással.

Viszont ha le akarod zárni zárd le végleg, mert van valaki akire azt mondod, hogy szereted, mégis fájdalmat okozol neki.

2021. máj. 22. 20:05
 8/28 anonim ***** válasza:
28%

"Amúgy meg ne legyenek illúziód, lehet ha összejössz az új nővel, x évig együtt éltek, aztán neked megtetszik megint valaki más, lehet ő is ellenőrizgetni fog. Ezt nem tudhatod."

ennél hülyébb tanácsot. kb ezzel azt mondtad úgysem lesz jobb.

Minden reggel elüthet a busz, azért elindulok otthonról...

2021. máj. 22. 20:06
 9/28 anonim ***** válasza:
80%

Kérdező én ex-szeretőként mondom, hogy ne játssz a másikkal.

Ha akarod lépj, ha nem, felejtsd el. Mert így csak megégetitek egymást.

Nem jó úton haladsz.

Bár ettől nem lesz jobb már a házasságod

Minden rendben van alatt gondolom azt érted, hogy nincs késdobálás, de kb. langyos nulla évek óta...

Ja és teszem hozzá, hogy ilyen feleség, aki korlátoz meg ellenőriz, hát kellene a francnak. Talán nem kéne a másikkal kutyaként bánni

2021. máj. 22. 20:09
 10/28 anonim ***** válasza:
65%

#8 ez nem tanács volt, hanem megállapítás. Egyáltalán nem mondtam hogy ne váljon el, azt se hogy igen.

Ezt itt senki nem mondhatja meg.

Amit írtam, azért írtam mert most jött hirtelen egy új szerelem, ha beteljesülne, itt lenne a rózsaszín köd, de az meddig tart? Max pár év. Hosszabb távra egy kapcsolathoz a puszta szerelem meg kevés, mert ha az felszáll ki marad? Azt is meg kell nézni.

Ezzel én semmit nem tanácsoltam, se azt hogy váljon sem pedig hogy ne.

2021. máj. 22. 20:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!