Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Bűntudatom van, mert beleszere...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bűntudatom van, mert beleszerettem másba, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Több éve nős vagyok, lényegében minden rendben, de beleszerettem egy másik nőbe. Testileg semmi nem volt köztünk, mert tartom magam,nem akarom megcsalni a nejem, viszont szex közben is arra a másik nőre gondolok. Ő is szerelmes lett belém, ezt megbeszéltük, de tisztelettel van a feleségem felé, ezért bármennyire is kívánjuk egymást, nincs köztünk szex, pedig kölcsönösen vonzódunk egymáshoz. Ő okos, értelmes, mindenről nyiltan lehet beszélni. A nejem ellenőrizgetős, korlátozó. A másik nővel csak munkaidő alatt szoktam beszélni, utána a családomé vagyok, és hétvégén sem keresem a másik nőt, aki egyébként tiszteletben tartja ezt, de mondta hogy akkor is hiányzom neki. Én annyira felhívnám hétvégente is, de elhatároztam hogy hétvégente csak a család van. Már kényszeresen tartom magam ehhez, és mintha elhitetném magammal hogy ezzel teszek jót. Közben meg iszonyatosan hiányzik a másik nő, akit szeretek. Hogyan tovább?
2021. máj. 22. 17:27
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
80%

" A nejem ellenőrizgetős, korlátozó." - azt meddig fogod /akarod elviselni?

Voltam ilyesmi helyzetben, mire összeszedtem magam és belefogtam a válásba épp lemaradtam a másikról, mert hát neki is csak egy élete van.

Jó volt a földön, a két szék között! :)

De jó, hogy így alakult.

2021. máj. 22. 23:14
 22/28 A kérdező kommentje:
Fura ez nálam mert jobban belegondolok: a másik nőt szeretem is meg nem is. Jó vele beszélgetni, odafigyel rám, megnyílt nekem, tisztán kommunikál, de ha a nejemre gondolok, akkor meg azt érzem hogy én nem szerethetem azt a másik nőt, mert családom van, és nem akarok csalódást okozni nekik. Ezért amennyire tudom elkülönítem magamtól a másik nőt. Kicsit mintha meghasonlottam volna. Jónak akarom érezni magam azt pedig csak úgy érzem, ha hétvégente nem is keresem a másik nőt.
2021. máj. 22. 23:18
 23/28 anonim ***** válasza:
100%
Neked nincs semmi dolgod, ha a "másik nőnek" egy csöpp esze van, vesz egy nagy levegőt és elküld a jó büdös francba. Mit szórakozol vele? Ez az marha nagy szeretet? Nagyon szeretheted. Elkerülöd, mert NEKED úgy a jó, ő elfogadja, de akkor meg mégis beszéljetek, mert TE nem bírod elviselni, hogy ne. Ő alkalmazkodik hozzád mindig, hétvégén még felrakod a polcra, és ettől jónak érzed magad. Ez most komoly? Mindent azért, mert az ellenőrizgető, korlátozó nejeddel "minden rendben". Hát, maradjon is így. Pont ezt érdemled. Szerencsétlen "másik nőt" meg hagyd békén, majd kihever, és lesz egy normális pasija, nem ilyen önző, gyáva mártír.
2021. máj. 22. 23:57
 24/28 anonim ***** válasza:
100%

Követelőzésnek éltem meg hogy hétvégente is igényelné a beszélgetést.

Ebből látszik hogy nem szereted. Csak használod a saját vágyaid kielégítésére. Pont addig és pont úgy és pont akkor ahogy neked jó

18# Nagyjából? Pont mint a te történeted, csak ő nem "különített így el" Végül nálunk lett több és lett érzelem és lett fájdalom, majd szétmentünk ezerszer. Én meg közben picit belehaltam.

Ő most úgy van otthon, ahogy van. Szerintem nem túl jól, de a látszat ugye fontos. Mindegy hogy engem megszeretett-e vagy sem, egy a lényeg: feleségét már nem. Ezek után pláne nem. Ez nem egy kis flört. Tiéd sem az. Csak te magadat teszed legelőre.

Össze fogsz törni valakit

2021. máj. 23. 11:05
 25/28 anonim ***** válasza:
100%

23# "mert az ellenőrizgető, korlátozó nejeddel "minden rendben". Hát, maradjon is így. Pont ezt érdemled."

Teljes mértékben egyetértek!!! Meg sem érdemli a másikat

2021. máj. 23. 11:07
 26/28 anonim ***** válasza:
100%
Szep dolog, hogy ezzel nyugtatod magad, hogy hetvegente nem csevereszel, de ez kb a semmi. A megszakitom a kapcsolatot, az azt takarja, hogy hetkoznap sem tartjatok. Te rohadtul nem szakitottad meg a kapcsolatot, hanem folytatod a kettos eleted. Amikor otthon vagy te apuci, amikor meg dolgozol, akkor te vagy falu bikaja. Aztan csodalkozol, hogy semmit nem ertesz, legfokeppen magadat. Szemelyisegzavart okoz nalad a kettos elet, almegoldasokkal takarolzol, azzal nyugtatod magad, azt megse megy. Egy jellemtelen alak vagy, aki egyszerre 3 embert ver at. Igen, te vagy a harmadik, meg magaddal sem vagy oszinte, magadnak is hazudsz. Erdekes, hogy vedekezel a kerdesed utan, pedig senki sem egyik, vagy masik opcio mellett ervelt, hanem amellett, hogy donts valamelyik mellett. Te nem dontottel, a hetvegi kamukifogas az nem dontes. Dontes az, amikor az egyik kapcsolatodat vegervenyesen lezarod, az osszes tobbi onbecsapas.
2021. máj. 23. 12:38
 27/28 anonim ***** válasza:
100%

26-os nagyon helyesen beszél.

Ilyen szitációban hazudsz a szeretőnek, feleségnek, de legnagyobbat magadnak.

Nem mered vállalni az életedet, érzéseidet.

De nem is fogod megérdemelni a szerelmet, mert úgyis addig kínlódsz míg vagy lelép a szerető (már az) vagy te lépsz ki végleg, ám megsúgom, ettől még érzelmileg nem fogsz "hazatalálni"

Szóval ez a nem volt még semmi meg hétvégén rendes vagyok, kb halottnak a csók

2021. máj. 23. 12:45
 28/28 anonim ***** válasza:
100%

Pont ilyen helyzetben vagyok, voltam. (én vagyok a nő)

Egyszer már majdnem továbbléptem, de nem hagyta.Most azt érzem hogy belefáradtam. Nem tudok tovább várni,pedig nagyon türelmes vagyok és vannak még érzéseim iránta.

De megismerkedtem mással és remélem beleszeretnek.

El fog veszíteni....

2021. máj. 23. 22:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!