Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Bűntudatom van, mert beleszere...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bűntudatom van, mert beleszerettem másba, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Több éve nős vagyok, lényegében minden rendben, de beleszerettem egy másik nőbe. Testileg semmi nem volt köztünk, mert tartom magam,nem akarom megcsalni a nejem, viszont szex közben is arra a másik nőre gondolok. Ő is szerelmes lett belém, ezt megbeszéltük, de tisztelettel van a feleségem felé, ezért bármennyire is kívánjuk egymást, nincs köztünk szex, pedig kölcsönösen vonzódunk egymáshoz. Ő okos, értelmes, mindenről nyiltan lehet beszélni. A nejem ellenőrizgetős, korlátozó. A másik nővel csak munkaidő alatt szoktam beszélni, utána a családomé vagyok, és hétvégén sem keresem a másik nőt, aki egyébként tiszteletben tartja ezt, de mondta hogy akkor is hiányzom neki. Én annyira felhívnám hétvégente is, de elhatároztam hogy hétvégente csak a család van. Már kényszeresen tartom magam ehhez, és mintha elhitetném magammal hogy ezzel teszek jót. Közben meg iszonyatosan hiányzik a másik nő, akit szeretek. Hogyan tovább?
2021. máj. 22. 17:27
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:
A nejem mindig kontrolláló volt.
2021. máj. 22. 20:29
 12/28 A kérdező kommentje:
A másik nőt pl hétvégente teljesen kizárom az életemből, vele csak hétköznaponta délelőttt szoktam beszélgetni. Megmondtam neki hogy hétvégente nem fogom és nem is akarom keresni.
2021. máj. 22. 20:33
 13/28 anonim ***** válasza:

Kérdező ez szép meg jó, de ez azt jelenti hogy heti 5 nap találkozol vele. Ki tudja meddig bírod?

Szép dolog hogy tartod magad és nem kefélsz félre, de ez meddig tart?

Tegyük fel hogy egyszer kiakaszt otthon az asszony, összevesztek mittudomén...honnan tudod hogy nem mész felre? Az ember idegállapotban csinál néha hülyeséget.

Szerintem amíg rendszeresem látod, nem leszel ezen túl.

2021. máj. 22. 20:56
 14/28 A kérdező kommentje:

Nem találkozunk. Azt alig és egymashoz sem érünk. Munkaidő alatt beszélgetünk és nem egy munkahelyen dolgozunk. Telefonálunk, irogattunk meg néha ha van időnk akkor skype.

Pár hete hanyagolni kezdtem, de azért hogy fejezzük ezt be mert bűntudatom van a nejem miatt. Azt mondta megérti, és ő is távolodni kezdett. Én pedig ettől megijedtem hogy elveszíthetem, és kértem beszéljük meg, és folytassuk, mert rossz lenne ha nem lenne az életemben.

2021. máj. 22. 21:03
 15/28 anonim ***** válasza:
65%

Jó önző seggfej vagy. Ez az őszinte véleményem.

Neked két nő miatt is válnod kéne.

Egyik a nejed, aki olyan, amilyen, de hiába nem fekszel le a másikkal, a ti házasságotoknak annyi.

Másik nő miatt meg, ...hát tudod te. De ha lenne vér a tökeidben, szépen válnál berendezkednél a szingli életre és ha úgy alakul, ahogy kell, lesz egy szép szerelem az életedben.

2021. máj. 22. 21:52
 16/28 A kérdező kommentje:
A feleségem felé szerintem akkor lennék önző, ha a másik nővel rendes kapcsolatba kezdenék. Így viszont a másik nőt hiába szeretem, mégsincs köztünk tényleges kapcsolat. Nem hiszem hogy önző lennék.
2021. máj. 22. 22:55
 17/28 anonim ***** válasza:
87%

Jól van, akkor kva kedves vagy.

Mint le van már írva, te megcsaltad rég. Ez érzelmi megcsalás. Ugye nem gondolod, hogy pont fizikai síkon kezdődik el ?

Ráadásul dehogynem vagy önző. Hiszen feleséged átkúrod, már rég nem szereted, másik nőt meg "elvileg " szereted, de hagyod hogy szenvedjen. Szerintem egy hányás amit csinálsz.

Szegény épp kihátrált volna, te meg szépen feltépted a sebeit, hogy "beszélgessetek"

Legyél büszke magadra . De majd ha szegényt sírni látod, öleld át, és mondd neki, hogy sajnálod, mert az biztos őszinte lesz. Így kell ezt játszani, mások érzéseivel

2021. máj. 22. 22:59
 18/28 anonim ***** válasza:
100%

Tudod kérdező ezt velem is eljátszották. Kb. ugyanezt. Ilyen kihátrálásokkal.

Tudod hogy tört meg?

Nagyon.

Nem bánunk így azzal, akit szeretünk. Nem becsületes, csak és kizárólag magadat nézed

2021. máj. 22. 23:01
 19/28 A kérdező kommentje:
Köszi az őszinteséged, mindenképpen át fogom gondolni. Az a helyzet hogy a nejem családom felé szeretnék tiszta lenni, ezért is van az hogy pl a másik nőnek megmondtam, hétvégén nem is akarom keresni, majd hétköznap délelőttönte. Egyszer kiakadt ezen hogy én "elkülönítem" hétvégére, és hogy ő sosem keresett engem hétvegente amiatt amit mondtam neki, de jól esne neki ha akkor is tudnánk max pár percre beszélni. Én ezt meg tudnám oldani de nem akarom. Követelőzésnek éltem meg hogy hétvégente is igényelné a beszélgetést.
2021. máj. 22. 23:05
 20/28 A kérdező kommentje:
18-as elmesélnéd nagyjából hogy veled mi történt?
2021. máj. 22. 23:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!