Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy dolgozzam fel, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy dolgozzam fel, hogy a barátnőm egy K? Beleszerettem, de mindenkivel összefekszik, és még ő van felháborodva? Szakítsak vele ezek után?

Figyelt kérdés
A barátnőm, akivel pár hónapja vagyunk együtt elég kedves lánynak tűnt, de később derültek ki a múltbeli titkai. Alkalmi szexnek indult, az első randin lefeküdtünk. Már akkor gyanús volt. Több találkozás után, mikor már eldöntöttük, hogy ez kapcsolat, elmesélte hogy már volt 20 pasival előttem. Egyébként a szomszéd városban lakik. Folyamatosan Tinderezett mindeközben. Megkértem, hogy fejezze be, és törölje le, mert már én vagyok a barátja. De még ő volt felháborodva, hogy mi jogon mondom meg neki mit csináljon. Amúgy sem beszélget senkivel, csak nézelődik. Jó igazából ezt akkor sem hittem el neki, de úgy voltam vele, hogy majd úgyis letörli. Hétvégén volt egy nagy veszekedésünk ebből, mert muszáj volt kérdőre vonnom, beismerte, hogy mióta járunk már lefeküdt 3 pasival. Erre nem tudtam köpni-nyelni hirtelen. Még ő volt mérges, hogy faggatom mindenről, és nem hiszem el, hogy amúgy is csak velem van komoly kapcsolatban. Akkor le is tiltott engem, hogy ne tudjak neki írni. Az este feloldott, és kérte a bocsánatot, meg hogy beszéljük meg, többet nem keres alkalmit. Én visszaírtam, hogy jó, rendben. Beleszerettem, és úgy érzem képes vagyok megbocsátani még ezek után is. De másfelől bánt a dolog, hogy miért nem tudom hagyni a P-ba, ha ilyen lány, úgy sem fog változni. Én pedig a kutyája/csicskája vagyok, és ezt nem élvezem. Borzasztó rosszul esik, ahogy elképzeltem, hogy mással dug, féltékenykedek. Emiatt nem alszok már jól és egész nap stresszes vagyok. Attól félek, ha szakítanék, akkor még inkább egy idegroncs lennék, mert nem tudnám elfelejteni. Ti mit tennétek?

2021. júl. 14. 03:54
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

Én ezek után ki is ábrándultam volna belőle...

Felejtsd el, keress normális lányt.

2021. júl. 14. 08:54
 12/19 sterling.archer ***** válasza:
16%
Ajanlom a rage quit-et. Elmondom hogy en hogyan csinaltam. Athivtam a r1b@ncot, kutyapoz, "veletlen" atcsuszott a seggszelelo nyilasba, kegyetlen s3ggb3 kurt4m, es amikor elmentem magam ele terdeltettem, szemen lottem, es amikor felkelt pattogni meg kellemesen bokan is rugtam. Aztan kozoltem vele hogy ott az ajto te felszemu santa kaloz g3tszi. Ez ilyen....
2021. júl. 14. 09:15
 13/19 anonim ***** válasza:
65%

Te ezt nem tudod feldolgozni és nincs is rá szükség. Arra sincs szükséged, hogy a barátnőd legyen.

Vannak olyanok, akiknek belefér az életébe a nyitott kapcsolat, te nem ilyen vagy, ezzel nem kell foglalkozni. Keress olyan nőt, aki hozzád illik. :)

2021. júl. 14. 10:03
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Aki ezek után képes lenne vele maradni az vizsgáltassa ki magát!
2021. júl. 14. 10:14
 15/19 anonim ***** válasza:
0%
Lehet kam hogy megcsalta
2021. júl. 14. 11:48
 16/19 Ryder Shakur válasza:
100%
Szerintem hagyjad el a kis r#bancot, utánna basszad fejbe.
2021. júl. 15. 20:37
 17/19 anonim ***** válasza:
53%
16# Nem fordítva? :D
2021. júl. 16. 14:13
 18/19 anonim ***** válasza:
0%
Mi a baj azzal, hogy mással dug? Mi a bajod a csajjal? Miért vagy hisztis? Mi bajod? Van valami okod h kivagy? Nincs.
2021. júl. 18. 10:06
 19/19 Ryder Shakur válasza:
17# az tök mindegy
2021. aug. 17. 17:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!