Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A pasimat rajtakaptam, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasimat rajtakaptam, hogy masztizáshoz felvette a melltartóm és a bugyim, én nagyon kiakadtam de szerinte ez nem is olyan gáz, szerintetek mennyire jogos a felháborodásom?

Figyelt kérdés

2021. okt. 3. 23:17
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
95%
😂😂😂 és 🤣🤣🤣
2021. okt. 3. 23:18
 2/12 anonim ***** válasza:
77%

Ez egy fétis.

Ha el tudod fogadni, akkor együtt maradtok. Ha ez undorító, taszító neked, akkor nem.

Tapasztalat szerint, ha egyébként évtizedek óta boldog kapcsolatban vannak, és megértőek egymás iránt, akkor ebben is inkább megértő lesz a rajta kapó fél.

Itt gondolom fiatalokról van szó és maximum pár éves kapcsolatról, gyerek nélkül.

2021. okt. 3. 23:30
 3/12 anonim ***** válasza:
30%

:)

Elkérhette volna, igen.

Nem a szexuális része gáz.

4/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha zavar, akkor zavar, nem tudsz mit tenni.
 5/12 anonim ***** válasza:
92%

Eléggé egyforma testalkatúak lehettek a pasiddal ha csak úgy ráment a melltartód, én tudni nem tudnám magamra passzintani a páromét, pedig nem 50 kg-s ropi 😄

A tréfát félretéve, döntsd el te, hogy a pasidról csak most bukik ki hogy fehérnemű fetisiszta - egészen pontosan annak egy "magasabb" szintje, un. exkluzív szintű fetisizmus, CD.

2021. okt. 4. 00:20
 6/12 anonim ***** válasza:
31%
Ez válóok
2021. okt. 4. 03:07
 7/12 anonim ***** válasza:
93%
Az a fura hogy egy a méretetek! Hogy jönne már rám a párom bugyija? Esetleg a melltartóban? Kamu a kérdés Pistike!
2021. okt. 4. 05:07
 8/12 anonim ***** válasza:
0%
Engem zavarna, sőt, sokkot kapnék ha ilyen megtörténne. Ezután biztos nem tudnék önfeledten szexelni Vele. Számomra ez arra utal,hogy a saját neméhez is vonzódik. Jobbik esetben is...
2021. okt. 4. 08:44
 9/12 anonim ***** válasza:
46%

Pedig tök szexi a ruhacsere :D

(jó, melltartó, bugyi sztem is sok, póló pulóver még belefér)

Szakadok :DDDDD

2021. okt. 4. 09:00
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
nem akkora gáz. persze ha zavar, add tudtára, de azért kiakadni nem kell.
2021. okt. 4. 15:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!