Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Jogos a felháborodásom?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogos a felháborodásom?

Figyelt kérdés
Párommal tervezünk össze költözni, annyi hogy neki van egy háza csak fel kell újitani meg új bútorokat venni bele. Tegnap nézegettünk szekrényeket és mutatott 1-et hogy ezt fogja megvenni, én csak annyit mondtam rá hogy nekem ez nem tetszik, erre megkaptam hogy majd az lesz amit ő akar, nekem itt nincs bele szólásom semmibe és hogy nem én fogom eldönteni. Na de szerintem ha már együtt akar élni az ember valakivel akkot közösen kellene eldönteni, és olyant választani ami mind kettőnknek megfelel, nem? A másik meg hogy azt elvárja hogy takarítsak nála, mossak rá, gazoljak meg minden... De én ez a kijelentés után egy üveget nem fogok arrébb tenni nála, ha ekem ott nincs bele szólásom semmibe akkor abba se legyen hogy takarítok utánna.

2021. aug. 23. 07:21
 1/10 anonim ***** válasza:
97%
Ha jót akarsz magadnak még most vissza mondod az össze költözést, valószínűleg szarba se fog téged nézni, állandóan a fejedhez fogja vágni hogy neked nincs bele szólásod semmibe mert nem a te lakásod, az ő házi cselédje leszel és sose fogod magad jól érezni ott.
2021. aug. 23. 07:24
 2/10 anonim ***** válasza:
97%
Jobb lesz hanem költöztök össze :)
2021. aug. 23. 07:24
 3/10 anonim ***** válasza:
97%
Csak vendégként kezel a házban es nem a párjaként
2021. aug. 23. 07:34
 4/10 anonim ***** válasza:
3%

Igaza van. Minden az övé, az ő pénzéből lesz kegvásárolva, az a minimum hogy te ebbe nem szólsz bele. Gondolom cserébe még az izlésed is szr.

A házimunkából meg kotelezo kivenni a részed.

2021. aug. 23. 07:36
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Takaritononek meg szexpartnernek kellesz te oda. Szerintem ideje mas kapcsolatot keress
2021. aug. 23. 07:37
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk barátnőm költözött az én lakásomba, de tisztáztam vele, hogy szeretném, ha ő is az otthonának érezné, együtt döntünk mindenről. Ha valakit szeretek, és összekötöm vele az életem, akkor együtt szeretnék vele menni az úton, közösen kiépíteni a jövőnket. Ugyanúgy az ő otthona is, mint az enyém.

Szerintem teljesen elfogadhatatlan a párod hozzáállása, legalábbis nem tudom elképzelni, hogy kölcsönös szeretetre és tiszteletre alapulna a kapcsolatotok.

2021. aug. 23. 09:21
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Ne költözz vele össze. Mi az, hogy különéltek, és te takarítasz, mosol és gazolsz(!) nála? Már rég kib.sztam volna.
2021. aug. 23. 09:54
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Azon nem akadtál ki,hogy Te takaríts, moss nála? Már itt kellett volna.
2021. aug. 23. 12:08
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Miért is vagy együtt még ezzel a taggal?
2021. aug. 23. 12:33
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Tulajdonképpen milyen fajta "párkapcsolatról" is beszélsz? Takarításért és szexért cserébe ő eltart és majd lakhatást biztosít? Ő fizet mindent? Vagy azt tervezitek, az összeköltözés után felezitek majd a rezsit és a ház fenntartását, meg persze a közös élet költségeit (kaja, szórakozás, stb.)?

Neki nyilván szíve joga a saját pénzéből a saját házába olyan bútort venni, amilyent ő akar, neked meg szíved joga eldönteni, hogy "megéri-e" neked olyan kapcsolatban élni, ahol semmibe nincs beleszólásod...

2021. aug. 23. 14:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!