Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogos a felháborodásom?
Igaza van. Minden az övé, az ő pénzéből lesz kegvásárolva, az a minimum hogy te ebbe nem szólsz bele. Gondolom cserébe még az izlésed is szr.
A házimunkából meg kotelezo kivenni a részed.
Nálunk barátnőm költözött az én lakásomba, de tisztáztam vele, hogy szeretném, ha ő is az otthonának érezné, együtt döntünk mindenről. Ha valakit szeretek, és összekötöm vele az életem, akkor együtt szeretnék vele menni az úton, közösen kiépíteni a jövőnket. Ugyanúgy az ő otthona is, mint az enyém.
Szerintem teljesen elfogadhatatlan a párod hozzáállása, legalábbis nem tudom elképzelni, hogy kölcsönös szeretetre és tiszteletre alapulna a kapcsolatotok.
Tulajdonképpen milyen fajta "párkapcsolatról" is beszélsz? Takarításért és szexért cserébe ő eltart és majd lakhatást biztosít? Ő fizet mindent? Vagy azt tervezitek, az összeköltözés után felezitek majd a rezsit és a ház fenntartását, meg persze a közös élet költségeit (kaja, szórakozás, stb.)?
Neki nyilván szíve joga a saját pénzéből a saját házába olyan bútort venni, amilyent ő akar, neked meg szíved joga eldönteni, hogy "megéri-e" neked olyan kapcsolatban élni, ahol semmibe nincs beleszólásod...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!