Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Jogos párom és a haverja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogos párom és a haverja részéről a felháborodás?

Figyelt kérdés

Elutaztam egy hétre munkaügyben, majd a második napon egész nap nem válaszolt párom az üzeneteimre. Megpróbáltam belépni a kutyusfigyelő kamerába, de azt is kihúzta. Ezért felhívtam, és akkor tudtam meg, hogy nálunk alszik a haverja. Mondtam telefonban, hogy akkor mossàk ki az egész ágyneműt, ha hazamegy a sràc. (Elismerem, nagyon haklis vagyok az ágyra. Az az én és párom intim helye. Nem szeretem, ha más fekszik bele.) Illetve mondtam, hogy jó lett volna egy olyan üzenet: "Itt alszik XY." Hiszem az az én lakásom is.

Erre fel párom barátja (akinek sosem volt kapcsolata, sem köze egy nőhöz), üvölt a telefonba, hogy ne higgyem már leprásnak, miért nem tudok normális baràtnő lenni, akkor alszik a földön. Pàrom vele együtt üvölt, hogy miért kéne nekem azt tudni, hogy ő ott van, ha én nem is vagyok ott, nem fogja nyomkodni a telefont. (20 másodperc lett volna ezt velem tudatni.) Miért nem tudok csak annyit mondani: "jó szórakozást".

Kérdéseim tehát: jogos a felháborodásuk? Túl sokat kérek azzal, hogy mossák ki az ágyneműt, és tudjam, ha valaki a lakásomban van?

Mindannyian huszonX évesek vagyunk. És most nagyon rosszul vagyok.

2021. aug. 7. 23:02
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
90%
Teljesen igazad van, ez egy nagyon bunkó lépés volt a párod részéről.
2021. aug. 7. 23:06
 2/34 anonim ***** válasza:
85%

Én ezt nem is igazán értem. Ha vendég jön, akkor alap, hogy nem a használt ágyneműmbe fektetem, hanem adok neki újat. Utána pedig értelemszerűen kimosom, mert én sem szeretnék az ő használt ágyneműjében feküdni.

Nem lehet, hogy a párod inkább azon akadt ki, hogy annyira debilnek nézed, hogy még azt is a szájába rágod, hogy mossa ki az ágyneműt?...

2021. aug. 7. 23:18
 3/34 A kérdező kommentje:
#2 Csak én takarítok, amivel nincs is bajom. Annyit kérdeztem tőle: "majd az ágyneműt kimosod?" Mivel csak úgy szárad meg, mire hazaérek. Nem, nem mosta ki mielőtt jött az ismerős, és abban az ágyban és ágyneműben alszik, amiben én is feküdtem.
2021. aug. 7. 23:22
 4/34 A kérdező kommentje:
Plusz nekem itt a legnagyobb bajom az volt, hogy megint nem tudtam mi történik, ki jár a lakásunkban. Az őket nem is érdekelte.
2021. aug. 7. 23:23
 5/34 anonim ***** válasza:
12%

Az valóban nem normális, hogy a te helyedre, ágyneműdbe fektette a haverját.

Viszont a te reakciód meg túlzás.

Miért ne hívhatna magához vendéget a beleegyezésed, az előzetes tudtod nélkül a KÖZÖS! otthonotokba? Mikor te nem is vagy otthon.

És miért nem lehet megoldani azt az ágyneműproblémát annyival, hogy ha hazamész, lehúzod mindkettőtökét kimosni és újat húzol?

Lehet én is puffognék egy kört a plusz ágyneműhúzás miatt, de hogy ezért most rosszul vagy...

2021. aug. 7. 23:43
 6/34 anonim ***** válasza:
19%
Nálunk aludt már párommal közös barátunk munka utánn 2-3 órát, engem abszolút nem zavart, a tesómnak tartom kb. Ha ez téged ennyire kiakasz, akkor húzd át az ágyneműt és kész, nem agysebészet.
2021. aug. 7. 23:52
 7/34 anonim ***** válasza:
20%

Tényleg hazisárkányos ahogy reagáltál, és az is hogy csak egy ágynemű huzatotok van amit meg kell várni hogy megszáradjon. Ennél már csak az lenne a megdöbbentőbb, ha a kutyád az ágyban aludhatna, a barát meg nem. Nálunk egy jó bulizást, érezzétek jól magatokat lett volna a reakció mindkettőnk részéről. Bármelyik barátunk bármikor jöhet és itt is alhat. Sőt, buli esetén alap hogy a kamera kikapcsolt állapotban van. Ha ez neked nem fér bele, akkor beszéljétek meg hogy kinek milyen igényei, elvárásai vannak.

38N

2021. aug. 7. 23:52
 8/34 anonim ***** válasza:
9%
*után
2021. aug. 7. 23:53
 9/34 anonim ***** válasza:
25%

Hazamész, és lehúzod szó nélkül az ágyneműt.. Gondolom van 2 garnítúra.

Picit jobban zavarna az egy ágyban alvó haver, aki közelében nőt nem látott senki.

2021. aug. 7. 23:54
 10/34 anonim ***** válasza:
31%
Te nem vagy kapcsolatban. Csak dugnak.
2021. aug. 8. 00:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!