Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogos párom és a haverja részéről a felháborodás?
Elutaztam egy hétre munkaügyben, majd a második napon egész nap nem válaszolt párom az üzeneteimre. Megpróbáltam belépni a kutyusfigyelő kamerába, de azt is kihúzta. Ezért felhívtam, és akkor tudtam meg, hogy nálunk alszik a haverja. Mondtam telefonban, hogy akkor mossàk ki az egész ágyneműt, ha hazamegy a sràc. (Elismerem, nagyon haklis vagyok az ágyra. Az az én és párom intim helye. Nem szeretem, ha más fekszik bele.) Illetve mondtam, hogy jó lett volna egy olyan üzenet: "Itt alszik XY." Hiszem az az én lakásom is.
Erre fel párom barátja (akinek sosem volt kapcsolata, sem köze egy nőhöz), üvölt a telefonba, hogy ne higgyem már leprásnak, miért nem tudok normális baràtnő lenni, akkor alszik a földön. Pàrom vele együtt üvölt, hogy miért kéne nekem azt tudni, hogy ő ott van, ha én nem is vagyok ott, nem fogja nyomkodni a telefont. (20 másodperc lett volna ezt velem tudatni.) Miért nem tudok csak annyit mondani: "jó szórakozást".
Kérdéseim tehát: jogos a felháborodásuk? Túl sokat kérek azzal, hogy mossák ki az ágyneműt, és tudjam, ha valaki a lakásomban van?
Mindannyian huszonX évesek vagyunk. És most nagyon rosszul vagyok.
#Mindenki.
Tudtok olvasni és értelmezni? Miért ne jöhetne bárki? Mikor mondtam, hogy az a baj, hogy ott van valaki? Mikor mondtam, hogy baj, hogy ki lett kacsolva a kamera? Egy kérdés mièrt túlreagálás? Miért én húzzam át, ha közöm sincs a történethez, ott sem vagyok?
Engem zavarna
El is ègetnèm az àgyneműt
Èrzèkeny vagyok az ilyesmire
Tiszta trógerek
Ezert kell egy rendes hazorzo kutya egy kozepazsiai juhasz vagy orias snaucer,aki nem enged be vendeget a lakasba.
En peldaul nem engedek idehivni vendeget meg a kutya meg is harapna a teruletorzes miatt. Eloszor csak kis harapassal megussza figyelmezteteskepp, aztan ha nem huz el gyorsan a lakasbol az illeto,akkor a kezfeje elvalik a csuklojatol egy mozdulattal hala a mindennapi nyersetetesnek meg csontragasnak. 😁 Tehat nalunk vendegecske nem jon. 😂😂
A vendeg hivasa egyuttelesnel: mielott athivja,veled meg kell beszelnie,h johet-e.
Mielott elmentel,hagyhattal volna a terfeleden az agyban sok veres betetet,rajszoget stb. Hisz ugyse fekszik senki ott.
Agyhuzas. A baratod a vendeglato. O neki kell athuznia es rendetcsinalnia,mire hazajossz.
En biztos,h azonnal szakitanek az ilyen tiszteletlenul viselkedo pasival es azonnal kiraknam a cuccait az utcara es zarcsere.
N/40
Tényleg debilek a vàlaszolók:D
De most kb mind.
Teljesen megértelek. Abszolút nem jogos a felháborodásuk. Kb a pszichopaták szoktak így viselkedni, hogy tesznek valami bicskanyitogatót, és aztán úgy forgatják, hogy még téged hoznak ki szrnak a végére, csak hogy eltereljék magukról a figyelmet.
Itt elvi kérdések vannak nagyrészt, nem pusztán az ágynemű miatt akadt ki a kérdező (a debilek kedvéért).
Mi az, hogy egész nap nem vàlaszol, mi az, hogy kihúzza a kamerát? A legsimàbban hihetnéd azt, hogy meg akar csalni a saját lakásotokban, és úgy làtszik, ez hidegen hagyja. Hol itt a tisztelet?
Nemcsak saját lakásban, de közös albérletben is tudatjuk a másikkal, ha xy oda megy, mert ott vannak a cuccaim, attól, hogy èn épp elutaztam.
Egy másik pasit nem is értem, minek fektet maga mellé, főleg a közös ágyatokba. Ha nincs másik ágy, akkor pedig a minimum az, hogy ő, akinek vendège jön (nem pedig a kérdező) húzza le és fel az ágyneműt, és véletlenül sem fekteti más használt àgyneműjébe.
Erre pedig teljesen inadekvát válasz a telefonban üvöltözés, plusz még a vendég is ezt csinálja?? Ő mégis kinek képzeli magát?
Summa summarum, biztos, hogy elgondolkodnék, hogy akarok-e ilyen emberrel együtt lenni. Ez nagyon nagy red flag. És még így is simán lehet, hogy megcsalni akart, csak ennyire hülyèk mindketten.
Ezt olvasni is rossz volt. Ez kb a nem beszámítható kategória.
Nagyon egyetértek 17-tel.
Számomra annyira hihetetlen ez a szituáció. Tényleg csak pár mp leírni, hogy "ma átjön Jóska". Nem is kell magyarázni, ebből az is érthető, hogy nem fog a telefonon lógni.
Jóska meg meghúzhatta volna magát, mert ez a te lakásod is, a te ágyadban alszik, a te ágyneműdben, jó hogy nem már neki áll feljebb.
Jézus isten, mik ezek a válaszok?
Nem vagyok híve annak, hogy minden problémánál szakítsunk, de ez lenne az a pont, amikor azt mondanám, hogy mehet, amerre lát (vagy én megyek, és fizesse ki a részem a házból). Ebből a pasasból árad a lenézés, a semmibevevés az irányodba.
Egyrészt: úgy, hogy az én házamban élünk is megkérdezem a páromat, hogy oké-e neki, ha idejön valaki. Mert itt lakik, a közös otthonunk: itt vannak a cuccai, az ő ágya is, az ő privát szférája, stb. Joga van hozzá, hogy eldöntse, beenged-e ebbe a privátszférába valakit vagy sem. Nemhogy még akkor, ha közös! Álljon már meg a menet. És az, akinek természetes, hogy jöhetnek oda haverok: az is egyfajta előre letisztázás, megbeszélés, egyetértés. Ha le van tisztázva, hogy bármikor, ha kell, jöhetnek, akkor nem kell többet megbeszélni.
Másrészt, ha már önkényesen dönt, mi az, hogy nem szól róla? És ha neked valamiért haza kell menned? A cselédje vagy, hogy ne emelje fel azt a rohadt telefont, és szóljon, hogy ez van, ne aggódj?
És nálam akkor telt volna be végleg a pohár, amikor egyrészt üvöltözik velem a telefonba, másrészt, amikor a haverja is rákezdett, és nem állította le. Mégis mi a francot képzel magáról? Ki a franc ő? Még a saját páromtól sem tűröm el a kiabálást, nemhogy egy gyüttment haverjától, aki húzza meg magát, mert ő van az én lakásomban, és nem fordítva.
És egyébként is, miért kell, hogy ágyadban aludjon? Van kanapé, van padló, de akár még el is lehet ugrani a boltba egy egyszerű, olcsó vendégágyért.
Nulla a tisztelet az irányodba, szerintem gondolkodj el rajta.
Lehet aki nincs annyira felháborodva mint a #17 és #18, azok nem egymás mellett élnek a párjukkal, hanem velük közös életet.
Talán ismerik a párjuk haverját, talán ismerik annyira a párjukat, hogy csak megbízható haverjai vannak, talán nem veszik elő minden adandó alkalommal az "ez az én lakásom" kártyát...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!