Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogos a felháborodás egy szülő részéről, ha a fia nyíltan megmondja, hogy örömlányokhoz jár?
19 éves vagyok, és őszintén... Én teljesen nyugodtnak, jól érzem magam lányok társaságában, és a 2 farpofa között az arcommal.
Ám anya egyetlen értelmetlen érvvel akar eltántorítani tőlük.
"Kis fiam, Őket gazdagítod, és leszedik a pénzed"
Kérdem én: Ez szerintetek mennyire erős érv, egyáltalán van-e értelme?
Mennyivel másabb dolgozni felszolgálóként egy étteremnek és habár itt kapok is pénzt, a tulajdonost gazdagítom?
Mondok jobbat.
Mennyivel másabb cigarettát venned a dohányboltban mint lányokhoz járni? Ott meg az államot gazdagítod.
Az én meglátásom, minden vásárlással, tevékenységgel, munkával GAZDAGÍTUNK VALAKIT.
Én úgy vélem egy nagyon kellemes időtöltés egy puncit nyalni és egészségesebb is, mint étterembe járni, vagy dohányt venni... Vagy akármi.
Semmilyen káros szenvedélyem nincs... Akarom mondani egy volt eddigis... A maszturbálás... Most meg már lányokhoz is járok és kellemes időt töltök el velük.
Heti vagy 2 heti 1x. Attól függ mennyire vagyok megszorulva.
Nektek mi a véleményetek erről?
Prostik pináját nyalod? :)
Akkor már tele vagy HPV vírusokkal!
Ne is akarj rendes csajt, mert csak agyonfertőznéd.
Maradj ennél az életmódnál...
Te kis közgazdász, ha dolgozol valahol akkor a tulajt IS gazdagítod, de ugyebár te is kapsz pénzt - ezért csinálod nem szívességből. A prostinál viszont csak fizetsz. Nem szerelmet veszel, csak szexet.
Anyád úgy érti, hogy sokba kerül a proti (számold ki hogy heti 1x-el mennyit versz el egy év alatt - 52 hétből áll egy év), meg leginkább úgy hogy jobban örülne ha k.vázás helyett inkább barátnőd lenne. Az sincs ingyen, de a szerelem nem üzlet és legalább örömből vannak veled nem a zsozsódért.
Ja és ne nyald őket, ha jót akarsz magadnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!