Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Jogos a felháborodásom? Vagy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogos a felháborodásom? Vagy buta viselkedés?

Figyelt kérdés
Van egy nő akit 1,5-2 évvel ezelőtt randira hívtam, és elég csúnyán visszautasított. Most meg kiderült, hogy csalja a férje és nemcsak hogy nekem sírta ki magát, de hívogat,írogat, azt akarja, hogy kísérgessem, tegnap rám akarta bízni a gyerekét míg elintéz valamit...Első pár alakalommal még nem akartam nekk beolvasni és elküldeni melegebb éghajlatra, mert elég s@r helyzetben van, de most már úgy érzem kezd betelni a pohár. De egy barátnőm azt mondja, hogy szemét dolog lenne pont ilyenkor "bosszút állni" rajta. És tényleg van benne valami hogy ha nem történik az köztünk a múltban ami történt, szívesebben segítenék neki.Szóval egyrészt sajnálom,másrészt haragszom rá,nem tudom mit tegyek.
2018. jún. 16. 09:49
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
70%
Mit jelent az a csúnya visszautasítás? Mit mondott? Amíg ezt nem tudom, addig nem lehet érdemleges választ adni, mert ennyiből nekem az jön le hogy te reagálod túl.
2018. jún. 16. 09:53
 2/17 anonim ***** válasza:
73%
Ha valakit kikosarazok, utána nem őt választom se lelki támasznak (szemetesládának/pszichomókusnak), se szitternek. Borzasztó szemetek, önzők és kihasználók tudnak lenni a nők, de komolyan.
2018. jún. 16. 09:57
 3/17 anonim ***** válasza:
81%
Szerintem egyszerűen csak mondd le mindig, hogy nem érsz rá. A karma láthatod meglátogatta, van elég baja anélkül is, hogy most rúgj bele még te is.
2018. jún. 16. 10:02
 4/17 anonim ***** válasza:
13%

Ezek azok a rendes srácok, akikért néhány lányka kikaprja itt a másik szemét😀

Gyertek csajok, lehet védeni őket.

2018. jún. 16. 10:05
 5/17 anonim ***** válasza:
70%
3# mert a férfiak nem.... :D ha meg azzal jössz, hogy ezt nőként mondod, akkor szép önkritika. amúgy engem is érdekelne, mi volt az a csúnya visszautasítás, mert ez így kevés infó. ha téged meg zavar, hogy ezek után téged "csicskáztat", de nincs benned annyi, hogy megmondd neki, akkor ezen kéne változtatnod.....
2018. jún. 16. 10:05
 6/17 anonim ***** válasza:
78%
Nem írnék ide nagyon okfejtést. De a te érdekedben kerüld....
2018. jún. 16. 10:06
 7/17 A kérdező kommentje:

Nem momdott olyan csúnyákat,csak olyan flegmán, beképzelten,lekezelően mondta őket.

( Amúgy miért 0%-os a 4-es mikor lényegében igaza van? :-) A rosszindulatú pasik meg nincsenek 0%-on:-) Ejnye,lànyok😗).

2018. jún. 16. 10:12
 8/17 anonim válasza:
92%

A boldog élet legelső alapszabálya, hogy nem vesszük nyakunkba mások problémáit, főleg nem idegenekét.

Nem kell rajta bosszút állni, de segíteni sem kell neki, oldja meg a saját döntéseiből fakadó gondjait.

2018. jún. 16. 10:12
 9/17 anonim ***** válasza:
82%

Hogy a kérdésre is válaszoljon valaki, a helyedben nem osztanám ki kérdező, van biztos elég baja, egyszerűen ne érj rá és kész.

Ha nagyon nem hagy békén, akkor mondanám csak azt, hogy figyu, anno lekoptattál, ezek után még majd én ugráljak neked? Biztosan nem...

2018. jún. 16. 10:15
 10/17 anonim ***** válasza:
58%
Igaza van a 09:57-esnek. Undorító, hogy kioffolta, aztán még tőle kér segítséget.
2018. jún. 16. 10:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!