Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Jogos a felháborodásom? Vagy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogos a felháborodásom? Vagy buta viselkedés?

Figyelt kérdés
Van egy nő akit 1,5-2 évvel ezelőtt randira hívtam, és elég csúnyán visszautasított. Most meg kiderült, hogy csalja a férje és nemcsak hogy nekem sírta ki magát, de hívogat,írogat, azt akarja, hogy kísérgessem, tegnap rám akarta bízni a gyerekét míg elintéz valamit...Első pár alakalommal még nem akartam nekk beolvasni és elküldeni melegebb éghajlatra, mert elég s@r helyzetben van, de most már úgy érzem kezd betelni a pohár. De egy barátnőm azt mondja, hogy szemét dolog lenne pont ilyenkor "bosszút állni" rajta. És tényleg van benne valami hogy ha nem történik az köztünk a múltban ami történt, szívesebben segítenék neki.Szóval egyrészt sajnálom,másrészt haragszom rá,nem tudom mit tegyek.
2018. jún. 16. 09:49
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
95%
Szerintem jogos a felháborodásod, de nem mész semmire a bosszúállással, attól neked nem lesz jobb. Finoman rázd le, ha szívességet kér. Persze nehéz ilyenkor nem odamondani valamit, de ha magától nem kap észbe, az már az ő baja.
2018. jún. 16. 10:58
 12/17 anonim ***** válasza:
60%

Érdekes amúgy, hogy csak megkérdeztem mi csúnyát mondott, hiszen enélkül nem tudok objektív maradni, ehhez képest 0%-os a válaszom.

Voltam már itt korábban is a Gyakori Kérdéseken, de ez nekem új, most ez a divat hogy mindenkit lepontozunk akinek nem szimpi a válasza?

2018. jún. 16. 17:35
 13/17 anonim ***** válasza:
Én úgy látom,hogy az 1-es kommented 54%-on van,nem 0-án!?
2018. jún. 16. 18:22
 14/17 anonim ***** válasza:
Mert mióta írtam, fel lett pontozva :)
2018. jún. 16. 18:28
 15/17 anonim ***** válasza:
#12-es ebben a kategóriában mindenki le van pontozva, ne vedd magadra. 😀
2018. jún. 16. 19:08
 16/17 anonim ***** válasza:
82%
#12: majd megszokod :D A világ változik, a hülyék száma nem csökken (itt sem), sőt.
2018. jún. 16. 19:12
 17/17 anonim ***** válasza:

Szerintem az hogy visszautasítot az nem olyan bosszúállos dolog.

És az is teljesen rendben van,hogy azzal akivel nem jöttél össze annak nem veszelrészt az életében (baby sitter).

Nem kell elküldeni,csak ha nem akarod ne csináld. Mond hogy nem érszrá.

Ennyi. Nem kell túl lihegni.

2018. jún. 19. 17:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!