Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Csak szerintem buta viselkedés...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak szerintem buta viselkedés az ilyen?

Figyelt kérdés
1 hete megkérte a párom a kezemet, majd pár napja az unokatesóm párja azzal írt rá a vőlegényemre, h mivel ő is gyűrűt nézeget egy ideje, mondja már el neki, h az én gyűrűmben milyen kő van, hány karátos, mennyibe kerül stb.? Persze a párom nem árulta el, helyette linkelt be neki pár oldalt, ahol információt kaphat. Ő pedig teljesen bunkón, h “Rendben, látom nem akarod elárulni, akkor szia”. Teljesen érthetetlen, h h lehet valaki ennyire bunkó, h random raírok valakire, h mennyibe fájt a gyűrű. Vagy teljesen rendben van ez így?
2018. febr. 28. 08:10
 1/10 anonim ***** válasza:
82%
"az unokatesóm párja ...... random ...valaki?"
2018. febr. 28. 08:16
 2/10 anonim ***** válasza:
62%
Nem értem, hogy miért nem mondta el neki. Hozzád nem jut vissza, neki pedig nagy segítség lett volna. Ez miért ekkora nagy titok?
2018. febr. 28. 08:25
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom, csak az érdekelte volna őket, hogy a te gyűrűd mennyibe került.
2018. febr. 28. 08:32
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Vagy kérdezze meg, hogy tudni akarja a te gyűrűdet, vagy öeüljön az infirmációdús oldalnak.

Mert vagy az egyik, vagy a másik volt a célja.

2018. febr. 28. 08:37
 5/10 anonim ***** válasza:
79%

A 2. kommentelő tuti nő.

Egy dolgot tanulj meg az életben... anyagiakról nem beszélsz senkivel csak BARÁTOKKAL és lehetőleg jó barátokkal.

Ha elmondtad volna akkor meg ment volna a csámcsogás, meg a pletyi hogy honnan volt ennyi pénze, meg ennyit kidobni hú há... nem szabad! Főleg az ilyeneknek nem.

2018. febr. 28. 08:38
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

>Rendben, látom nem akarod elárulni, akkor szia

Mi ebben a bunkóság? Valóban nem akarta elárulni, ő pedig ezt regisztrálta és elköszönt.

De ha gúnyosan írta, akkor is csak apró bunkóság, egy másodpercig sem érdemes rugózni rajta. Ki nem fossa le, ha egy kicsit megsértődik az uncsitesód párja? Majd szépen túlteszi magát rajta, aztán el van felejtve.

2018. febr. 28. 08:48
 7/10 anonim ***** válasza:
74%

Egyik oldalt sem értem. Egyrészt kit érdekel, hogy mennyibe került XY gyűrűje, másrészt mégis mi akkora titok rajta.

#5, miben fogadunk, hogy te magad is nő vagy? Az ilyen jellegű csámcsogástól a férfiak 95%-a nem tart, mert még ha eszébe is jut, hogy léteznek emberek akik csámcsogni képesek rajta, magasról leszarja.

2018. febr. 28. 10:36
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Milyen a viszonyod az unokatestvéreddel? Milyen a személyisége? Másokkal milyen? És a párjával milyen a kapcsolatod, hogyan viselkedik másokkal? Stbstb.

Mert így csak találgatunk, hogy a rosszindulata miatt kérdezte, hogy majd jól kibeszéljenek vagy csak tényleg azért érdeklődött amit leírtál.

2018. febr. 28. 10:51
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, hogy paranoiás vagyok, de szerintem az érdekelte a pasit, hogy mennyibe került a Te gyűrűd (aztán esetleg széthinti a családban is, nem mintha bárkinek köze lenne hozzá.)

Tele van a net lánykérő gyűrűs oldalakkal, belinkelt egy párat a vőlegényed, nem tudom, mi baja a pasinak.

2018. febr. 28. 11:54
 10/10 anonim ***** válasza:
88%
Szerintem meg nem azért kérdezte, hogy pletykáljon róla, hanem mert hasonló szintűt akar venni az unokatesódnak. Ha te például egy kifejezetten drága gyűrűt kaptál, akkor ő is egy drágát próbál majd venni, hogy ne maradjon szégyenben. Hülyeség? Igen. Mégis sokan érzik ezt a fajta megfelelési kényszert? Igen.
2018. febr. 28. 12:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!