Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szerintem buta viselkedés az ilyen?
Vagy kérdezze meg, hogy tudni akarja a te gyűrűdet, vagy öeüljön az infirmációdús oldalnak.
Mert vagy az egyik, vagy a másik volt a célja.
A 2. kommentelő tuti nő.
Egy dolgot tanulj meg az életben... anyagiakról nem beszélsz senkivel csak BARÁTOKKAL és lehetőleg jó barátokkal.
Ha elmondtad volna akkor meg ment volna a csámcsogás, meg a pletyi hogy honnan volt ennyi pénze, meg ennyit kidobni hú há... nem szabad! Főleg az ilyeneknek nem.
>Rendben, látom nem akarod elárulni, akkor szia
Mi ebben a bunkóság? Valóban nem akarta elárulni, ő pedig ezt regisztrálta és elköszönt.
De ha gúnyosan írta, akkor is csak apró bunkóság, egy másodpercig sem érdemes rugózni rajta. Ki nem fossa le, ha egy kicsit megsértődik az uncsitesód párja? Majd szépen túlteszi magát rajta, aztán el van felejtve.
Egyik oldalt sem értem. Egyrészt kit érdekel, hogy mennyibe került XY gyűrűje, másrészt mégis mi akkora titok rajta.
#5, miben fogadunk, hogy te magad is nő vagy? Az ilyen jellegű csámcsogástól a férfiak 95%-a nem tart, mert még ha eszébe is jut, hogy léteznek emberek akik csámcsogni képesek rajta, magasról leszarja.
Milyen a viszonyod az unokatestvéreddel? Milyen a személyisége? Másokkal milyen? És a párjával milyen a kapcsolatod, hogyan viselkedik másokkal? Stbstb.
Mert így csak találgatunk, hogy a rosszindulata miatt kérdezte, hogy majd jól kibeszéljenek vagy csak tényleg azért érdeklődött amit leírtál.
Lehet, hogy paranoiás vagyok, de szerintem az érdekelte a pasit, hogy mennyibe került a Te gyűrűd (aztán esetleg széthinti a családban is, nem mintha bárkinek köze lenne hozzá.)
Tele van a net lánykérő gyűrűs oldalakkal, belinkelt egy párat a vőlegényed, nem tudom, mi baja a pasinak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!