Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Barátnőm megsértődött, mert...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőm megsértődött, mert úgy megrántotta a péniszemet hogy marhára fájt. Erre ő felháborodott. Ez a felháborodás most jogos?

Figyelt kérdés
Ma úgy terveztük, hogy együtt leszünk. Már a témán is voltunk mire olyan erővel és durvasággal rántotta meg a péniszemet, hogy nagy fájdalmat éreztem. Ezek után én már nem akartam tovább fojtatni a témázást mivel fájt is ott lent + kedvem is elment! Erre felháborodott, hogy amikor ő akar akkor én nem akarok szexet.
2018. aug. 17. 21:03
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
50%
hehe
2018. aug. 17. 21:04
 2/19 anonim ***** válasza:
89%
uramisten
2018. aug. 17. 21:05
 3/19 anonim ***** válasza:
85%

Teljesen jogos a felháborodás. Mondhatod neki, hogy ő se akarna további akciót ha te szárazon durván betennéd a fenekébe. Azért az elég alap, hogy a másik épségére vigyázunk és minimum bocsánatot kérünk, ha fájdalmat okozunk.

N

2018. aug. 17. 21:07
 4/19 anonim ***** válasza:
57%

Szerintem nem jogos egyáltalán a felháborodás

Péniszt nem rángatjuk csak úgy össze vissza azért az mégis csak érzékeny testrész . Ezen miért kell megsértődni mert jelezted fele hogy neked ez faj?

Baratnod reakciója után elhiszem hogy nem volt kedved folytatni

Baratnod egyáltalán nem értette meg hogy neked fajt

Peniszhez azért gyengéden de mégis szenvedéllyel kell élni érzéssel

N24

2018. aug. 17. 21:07
 5/19 anonim ***** válasza:
28%

Aha, ok :)

Én meg 12 órát dolgoztam ma és vacsorát is főztem.

2018. aug. 17. 21:08
 6/19 anonim ***** válasza:
72%
A tervezett szex sosem jó, mert mindig egy eröltetett vak, ahol nem ritka hogy úgy jár a férfi ahogy te jártál:DD Mindig a spontán a jó, a sosem előre tervezett:)
 7/19 anonim ***** válasza:
81%

#3 vagyok

Bocsi félreértettem. A te felháborodásod jogos. Az övé nem.

8/19 anonim ***** válasza:
100%

*Péniszt nem rángatjuk csak úgy össze vissza azért az mégis csak érzékeny testrész

Kivéve, ha valaki direkt csinálta, mert a féltékenységtől kettőig nem lát és bosszút akart állni a fazonon:DD

2018. aug. 17. 21:09
 9/19 anonim ***** válasza:
100%
Igen, jogos! Tanítsd meg a normális szexre. És üzenem neki, hogy ezért ne háborogjon, mert nagyon nincs igaza. Vaddisznó módjára nekiesni a másiknak tapasztalanság, vagy nemtörődömség kérdése. Ha szeretek valakit, ahhoz mindig gyengéd vagyok. Ez mindkét részről érvényes. Ha férfi, ha nő az illető.
2018. aug. 17. 21:10
 10/19 anonim ***** válasza:
"ez nem az a joystick!"
2018. aug. 17. 21:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!