Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm megsértődött, mert úgy megrántotta a péniszemet hogy marhára fájt. Erre ő felháborodott. Ez a felháborodás most jogos?
Teljesen jogos a felháborodás. Mondhatod neki, hogy ő se akarna további akciót ha te szárazon durván betennéd a fenekébe. Azért az elég alap, hogy a másik épségére vigyázunk és minimum bocsánatot kérünk, ha fájdalmat okozunk.
N
Szerintem nem jogos egyáltalán a felháborodás
Péniszt nem rángatjuk csak úgy össze vissza azért az mégis csak érzékeny testrész . Ezen miért kell megsértődni mert jelezted fele hogy neked ez faj?
Baratnod reakciója után elhiszem hogy nem volt kedved folytatni
Baratnod egyáltalán nem értette meg hogy neked fajt
Peniszhez azért gyengéden de mégis szenvedéllyel kell élni érzéssel
N24
Aha, ok :)
Én meg 12 órát dolgoztam ma és vacsorát is főztem.
#3 vagyok
Bocsi félreértettem. A te felháborodásod jogos. Az övé nem.
*Péniszt nem rángatjuk csak úgy össze vissza azért az mégis csak érzékeny testrész
Kivéve, ha valaki direkt csinálta, mert a féltékenységtől kettőig nem lát és bosszút akart állni a fazonon:DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!