Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megemlítettem neki, majd felháborodott. Jogosan?
A barátommal 1,5 éve vagyunk együtt, mindig is előrébb helyezte a az orált (számára), mint a szexet. Mi külön csináljuk vagy orál vagy szex, nincs beleturmixolva minden, én próbáltam, de nem sikerült. Jelzem, én nem szeretem, ha nekem csinálják.
Szóval a problémám, hogy sokszor a barátom jelzi, hogy pippantsam le, de ha néha-néha nincs kedvem és helyette szexelni szeretnék, akkor soha nem akarja. Egy nap egyszer akarja, szóval egyszer ez-egyszer az nem fér bele, sőt, 2-3 nap is kimarad, ha egymásnál vagyunk. 1,5 éve vagyunk együtt, én 23L, Ő24 F. Az elejétől kezdve így van, bár az elején nyilván aktívabbak voltunk, de úgy látom, inkább az orálért rajong...
Amikor ezt megemlítettem neki (amúgy is hirtelen begurul), akkor hozta a kifogásokat, hogy ez nem így van, pedig száraz tényeket és sok példát tudnék erre felhozni...
Tehát felvázolom: Ha péntektől hétfőig vagyok nála, akkor max 2x szexelünk és 2x-3x vár el orált, ha nem pippantom le, akkor helyette nincs szex. Persze, Ő szereti az orált, megadom neki, mindent beleadok, de én több szexre vágynék vagy mivel én nem szeretem, ha nekem csinálja az orált (ő sincs érte oda), ezért én ezt felváltom masszírozásra :D
Ez másoknál is így megy vagy csak nekem szembetűnő? :)
sajna a barátod egy önző gyökér
sajnállak
Újabb pszichológiai eset... Ezért is szeretem ezt az oldalt mert sok benne az érdekes, beteg egyed :D
Nálam az orál legtöbb esetben az előjáték része, vagy ha csak én "cumizok" az azért van, mert valamiért nem akarok szexelni (fáradt vagyok, megvan, akármi). De mielőtt félreértenétek ezt önként teszem, sosem kényszerített rá egyik barátom se (mint ahogy nemrég olvastam valakinél, hogy elvárja tőle).
Szerintem nincs igaza, mert a szex lényege, hogy mindkettőtöknek jó legyen, és ezt nem árt tisztázni, hogy kinek mi a jó. Ez a pasi nekem kissé önzőnek tűnik. Vagy nem szeret téged. Vagy a szexért nem rajong, mert ilyennel is találkoztam már... Szóval mindenképp megkéne ezt beszélni valahogyan. De ha nem lehet vele, akkor passz... Lehet ideje elgondolkodnod hogy jó ez a kapcsolat neked így...
29n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!