Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogos a felháborodás?
Anyuka elvitte a kisgyereket a testvéréhez. Ők pedig elmentek kirándulni.
De anya se ment velük, csak jött haza egyedül.
Engem meg se kérdezett, hogy elengedem-e. Természetesen nem engedtem volna.
Aztán abból is nagy jelenetet rendezett, hogy mit szólok én bele.
Nagyon öntörvényű, nem ez az első ilyen eset.
Jogilag van beleszólásom, hogy kivel engedem el, és mikor? Mert anyuka nagyon rá van függve a testvérre, én viszont ennek nagyon nem örülök. .
Most a testvér elvitte a gyereket kirándulni a gyerek anyja tudta és beleegyezése nélkül? És az a kérdés hogy az anyanak joga van e ebbe beleszólni?
Igen joga van.
Csak vállalni kell azt ilyenkor, hogy a testvér nem veszi át máskor a gyereket és nem segít.
Az én gyerekem rokonok pl külföldre vinnék nyaralni. Nem engedem el egyszeruen. Es azt sem engedem hogy ezzel ellenem hangolják es sírjon hogy anya nem enged el, tehát ha a gyerek előtt mondják es kérik ezt tolem. Es a gyereklelkén akarnak bosszut állni. Hogy sírjon.
Ezt se fogom hagyni hogy ezzel etesséj hogy kiviszünk nyaralni. A csunya gonosz anya meg nem enged.
*nem hagyom azt sem hogy etessék és ríkassák a gyerekem ellenem hangolva.
Sok gusztustalan rokon van akikre rá vannak szorulva sokszor a szülők:(
5-ös, a kérdezőnek az a baja, hogy nem bírja az anyuka testvérét, és nem szeretné, ha az időt töltene a közös gyerekkel. Pedig amúgy, ha csak nem alkalmatlan (drogozik, iszik, stb..), akkor joga van hozzá.
Egyébként kié a felügyeleti jog?
Együtt vagyunk, nincs felügyeleti jog, meg ilyesmi.
Engem csak az zavar, hogy nem tájékoztat, magánakciózik.
Ti megbeszélitek az ilyen dolgokat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!